Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Gouda

06 1493 8257
gouda@personalfitnessnederland.nl
Hoge Gouwe 89, 2801 LD Gouda
KVK
66155118

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Gouda, wel resultaat!

Geen sportschool, wel levenslang resultaat. Het is mogelijk bij Personal Fitness Nederland!

Vergeet afslankpillen, crash diëten en shakes. Vergeet ook de traditionele sportschool en verbeter je gezondheid bij Personal Fitness Nederland in Gouda. Het Fit for Life programma richt zich op veel meer dan bewegen alleen. Want meer bewegen moet worden ondersteund met een gebalanceerde voeding. Wil je drastische veranderingen maken in je leven dan heb je daar ook de juiste mindset voor nodig. Met het Fit for Life programma ontwikkel je dit allemaal.

Op drie manieren fitter worden

Sportscholen bieden je de mogelijkheid om meer te bewegen en een sterker lichaam te ontwikkelen. Wij doen daar in Gouda nog twee schepjes bovenop. Wij hanteren drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Een gezond lichaam krijgt beweging, goede voeding en is mentaal in staat om alles aan te kunnen. Daarom helpen we je op drie manieren, namelijk een personal training , voedingsadvies en mental coaching zodat jij ook resultaat boekt en dat voor een leven lang.

We geven niet op

Bij ons krijg je een 100% resultaatgarantie, wat betekent dat we niet opgeven en jou blijven aanmoedigen en coachen tot je tevreden bent. De drie pijlers die we hanteren kunnen niet zonder elkaar en dat is waarom bij een andere sportschool de kans van slagen kleiner. Ons doel is om jou fitter te maken en dat in de breedste betekenis van het woord. Een fit lichaam heeft meer energie, is slanker en gezonder en is mentaal sterk genoeg om de veranderingen dit keer wel door te zetten. Ben je benieuwd naar Personal Fitness Nederland in Gouda? Boek dan een gratis proefweek en zie zelf hoe wij jouw leven kunnen veranderen.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?