Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Etten Leur

06 1444 1240
etten-leur@personalfitnessnederland.nl
Bisschopsmolenstraat 125a, 4876 AK Etten-Leur
KVK
65543173

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Etten-Leur, wel resultaat!

Nooit mee naar de sportschool, want er is Personal Fitness Nederland

Als jij gezond wilt worden, een fit en slank lichaam wilt hebben en een heleboel energie, dan is alleen een lidmaatschap op de sportschool niet genoeg. Bij de sportschool kun je meer bewegen, maar wie zorgt ervoor dat je ook gezond eet en dat je niet opgeeft na een tijdje? Bij Personal Fitness Nederland in Etten-Leur hanteren we daarom een andere aanpak. Wij kijken naar de definitie van gezond in de breedste zin van het woord en helpen jou aan een gezond en vitaal lichaam, voor de rest van je leven.

Drie pijlers van gezondheid

Sportscholen geven aan dat beweging een belangrijke pijler van gezondheid is, en dat is ook zeker waar. Maar wat vaak vergeten wordt is dat andere factoren – gezond eten, goed slapen, weinig stress, geen angsten – net zo belangrijk zijn voor je gezondheid. Personal Fitness Nederland richt zich met het Fit for Life programma in Etten-Leur daarom ook op drie pijlers in plaats van één:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

De perfecte samenwerking

We koppelen je aan een personal trainer zodat je meer beweging krijgt. De sessies in Etten-Leur zijn uitdagend en afwisselend, vinden in de oefenruimte en buiten plaats, en blijven je stimuleren om terug te komen. Daarbij spreek je wekelijks over je voeding en wordt je verteld hoe je e lichaam kunt voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te kunnen functioneren. De mental coaching sessies helpen je met een positieve mindset zodat je de veranderingen die je doorzet ook vol blijft houden. Met deze drie pijlers bieden we jou volledige ondersteuning aan en een totaaloplossing voor een gezonder leven.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?