Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Eindhoven Noord Zuid

06 3077 5542 / 06 5891 0989
teun@personalfitnessnederland.nl / jasper@personalfitnessnederland.nl
Aalsterweg 24, 5615 CG Eindhoven Zuid
KVK
68945930

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Eindhoven, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: geen sportschool, wel een 100% resultaatgarantie

Als je de studio van Personal Fitness Nederland in Eindhoven binnenstapt, dan zie je direct dat dit geen sportschool is. Er zijn geen zware fitnessmachines, maar apparaten waarmee je doeltreffend en efficiënt traint. Er is een heel extra gedeelte waar je voorlichting krijgt over voeding en waar mindset coaching plaatsvindt. Je ziet direct dat deze aanpak anders is en het Fit for Life programma is dan ook specifiek ontwikkeld voor het bereiken van levenslang succes. Je krijgt alle tools en begeleiding waarmee jij fitter, energieker en gezonder wordt.

Het Fit for Life programma

Met het Fit for Life programma onderscheidt Personal Fitness Nederland zich van andere sportscholen in Eindhoven. Het werkt met drie onderdelen waardoor de kans van slagen aanzienlijk wordt vergroot:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Je spreekt wekelijks met jouw persoonlijke coach over een gebalanceerd dieet en het maken van de juiste keuzes. Hij of zij helpt je ook de juiste mindset te ontwikkelen om verleidingen en tegenslagen beter aan te kunnen. En je afwisselende en efficiënte training sessies zijn op maat voor jou gemaakt om je lichaam sterker en fitter te maken.

Gezond van binnen en van buiten

Ons programma in Eindhoven maakt jouw lichaam fitter en gezonder, zowel van binnen als van buiten. Je ontwikkelt kracht en flexibiliteit, levert alle voedingsstoffen aan zodat je lichaam perfect kan functioneren en je verbeterde mentale gesteldheid maakt je gelukkiger en sterker. Wij geven niet op tot je jouw doelen bereikt hebt en bieden je een 100% resultaatgarantie aan. Falen is bij ons niet mogelijk, want je krijgt alle tools en steun die je nodig hebt om de best mogelijke versie te worden van jezelf. Daar kan geen sportschool tegenop.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?