Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Deventer

06 2484 3744
danny.pfn@gmail.com
Zweedsestraat 8A-14, 7418 BG Deventer
KVK
63578581

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Deventer, wel resultaat!

Een gezond lichaam voor de rest van je leven met Personal Fitness Nederland

Ongezond eten, te weinig bewegen en stress zijn allen schadelijk voor de gezondheid van je lichaam. En toch zijn deze gewoonten erin geslopen en wil je er van af. Personal Fitness Nederland in Deventer biedt je een totaaloplossing aan waar geen sportschool aan kan tippen. We maken korte metten met je slechte gewoonten en leren je hoe je het wel moet doen. Tegelijkertijd werk je aan personal training, krijg je voedingsadvies en ontvang je mental coaching voor een levensveranderende ervaring.

Alle steun die je nodig hebt

Wij geloven dat een gezond lichaam niet alleen wordt bereikt met een regelmatig bezoek aan de sportschool. Ons programma is dan ook een totaaloplossing en richt zich zeker niet op de korte termijn. We pakken de problemen bij de oorzaak aan, zodat jij kunt werken aan gewichtsverlies, aan je conditie, aan je kracht, aan het verhelpen van lichamelijke klachten of aan ieder ander doel dat jij jezelf stelt. Personal Fitness Nederland in Deventer is daarom geen sportschool. In ons Fit for Life programma richten we ons op meer dan beweging alleen:

  • Mental coaching
  • Gezonde voeding
  • Beweging

 

Een perfecte combinatie

Door deze drie pijlers aan te bieden onderscheiden we ons van andere sportscholen en met deze perfecte combinatie is kans op succes op de lange termijn veel groter. Je ontwikkelt mentale kracht en doorzettingsvermogen, de kennis om de juiste keuzes te maken en een lichaam dat voldoende beweging krijgt. Met Fit for Life van Personal Fitness Nederland in Deventer verander je je leven en ga je een gezonde, energieke en gelukkige periode tegemoet.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?