Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Breda

Een gemiddelde score van 8 uit 20 klantenervaringen

06 2923 0432 / 06 2151 8849
breda@personalfitnessnederland.nl
Mathenessestraat 53B, 4834 EA Breda
KVK
72839678

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Breda, wel resultaat!

Vergeet de sportschool, kom bij Personal Fitness Nederland en verander je leven

Een gezond en fit lichaam, goede gewoontes, veel energie en weinig stress en depressie; met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is dat niet langer een droom. Bij ons vergeet je al je oude slechte gewoontes en helpen we jou je leven voor goed te veranderen. Een fit lichaam krijgt beweging, krijgt de juiste voedingsstoffen en heeft geen last van stress en negatieve gevoelens. Personal Fitness Nederland en het Fit for Life programma richten zich daarom op drie pijlers:

  • Gezonde voeding
  • Beweging
  • Mindset coaching

 

Bij ons boek je resultaat

Personal Fitness Nederland is geen sportschool te noemen, want beweging is slechts één onderdeel van wat we jou aanbieden. Wij geloven dat dit gepaard moet gaan met gezond eten en dat je alleen dan de beste resultaten boekt. Daarnaast bieden we mindset coaching aan, zodat je de veranderingen die je maakt ook echt doorzet. Verleidingen en uitdagingen staan jou dan niet meer in de weg. Deze drie pijlers samen onderscheiden ons van andere sportscholen in Breda en leveren de beste resultaten op de lange termijn.

De rest van je leven profiteren

Bij ons in Breda krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt voor een leven lang succes. Dat krijg je bij een sportschool niet altijd. Wij begeleiden je van begin tot eind en stoppen niet tot jij je resultaten hebt behaald en je doelen hebt bereikt. Kom daarom bij ons kijken en boek een gratis proefweek. Je leert het team in Breda kennen en krijgt een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen werken we aan de weg en kun jij ook de rest van je leven de beste versie van jezelf zijn.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?