Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Barneveld

06 1180 1935
barneveld@personalfitnessnederland.nl
Anthonie Fokkerstraat 5, 3772 MP Barneveld
KVK
73807303

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Barneveld, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: altijd resultaat en het is geen sportschool

Heb jij wel eens een sportschool gezien die jou garandeert dat je je doelen bereikt? En dat ze niet opgeven voordat jij tevreden bent? Fit for Life is een programma met zelfvertrouwen, want dat is precies wat Personal Fitness Nederland iedereen in Barneveld garandeert. Wij zijn zo zelfverzekerd over ons programma dat we weten dat iedereen ermee kan slagen. Dat komt doordat we ons niet richten op beweging alleen – zoals sportscholen dat doen – maar dat we de complete gezondheid van je lichaam in kaart brengen en aanpakken.

Een gezonder lichaam met meer energie

Droom jij van een gezond en slank lichaam, van een goede conditie, van meer spiermassa of wil je van je lichamelijke kwaaltjes af? Bij het Fit for Life programma in Barneveld geef je zelf je doelen aan en daar werk je vervolgens naartoe. Je krijgt personal training, een voedingsadvies en mindset coaching. Wij geloven namelijk dat er drie pijlers zijn voor een gezond lichaam:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Een leven lang resultaat

Met jouw begeleider ga je vervolgens trainen, je krijgt voorlichting en steun. Je persoonlijke coach zorgt ervoor dat je ook de mindset krijgt om er een succes van te maken en dat is eigenlijk altijd al het halve werk. We zijn geen sportschool, want met onze specialistische hulp verander je je lifestyle en dat voor goed. De kans van slagen is groter, omdat we ons richten op drie pijlers van gezondheid en niet één. Deze zijn zo nauw met elkaar verweven dat je vanaf het moment dat je bij ons in Barneveld binnen stapt alleen nog meer verbetering zult zien.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?