Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Amstelveen

06 8011 1630
info@personalfitnessamstelveen.nl
Mr. Troelstralaan 25, 1181 VD Amstelveen
KVK
63023393
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Amstelveen, wel resultaat!

Een gezond en fit lichaam en daar komt geen sportschool aan te pas

Veel mensen associëren een gezond en fit lichaam met vervelende en zware sessies in de sportschool. Dat is dan ook de reden dat deze goede voornemens vaak niet lang stand houden. De juiste mindset is net zo belangrijk als je je gewoonten wilt veranderen dan de tijd die je besteedt aan beweging. Daarnaast is gezonde voeding nodig om je lichaam de juiste stoffen te geven om optimaal te kunnen functioneren. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Amstelveen biedt dit allemaal.

Voorlichting en coaching

Wij geloven dat iedereen het lichaam kan hebben waar ze van dromen, maar dat het gebrek aan voorlichting en coaching ervoor zorgt dat dit vaker niet dan wel wordt bereikt. Maar met goede voorlichting over gezonde voeding en coaching zodat je de juiste mindset bereikt, kun je eigenlijk alles. Het Fit for Life programma in Amstelveen is een programma van Personal Fitness Nederlands dat zich onderscheidt van wat je in de sportscholen aangeboden krijgt. Want wij richten ons namelijk niet alleen op beweging, maar ook op gezonde voeding en mindset coaching. Dit totale pakket levert resultaat op voor de rest van je leven.

Bij ons red je het wel

Geef je droom niet op, want ook jij kunt je leven veranderen bij Personal Fitness Nederland. Als je je bij ons aanmeldt dan krijg je de beschikking over drie hulpmiddelen, namelijk een personal trainer die bij je past, voedingsadvies en mental coaching. Wij steunen je en moedigen je aan tot je je doelen hebt bereikt. Deze aanpak is anders dan bij de sportschool en heeft wel kans van slagen, dus word ook de beste versie van jezelf met Personal Fitness Nederland in Amstelveen.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te planne

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?