Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Alphen aan den Rijn

06 1493 8257
wesley.pfn@gmail.com
Flemingweg 18k, 2408 AV Alphen aan den Rijn
KVK
66155118

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Alphen aan den Rijn, wel resultaat!

Meer bewegen, gezond eten en minder stress: Personal Fitness Nederland biedt het allemaal

Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland waarmee jij je leven voor goed verandert. Bij ons is een gezond en fit lichaam, barstend met energie en vitaliteit geen droom meer maar werkelijkheid. Wij bieden je in Alphen aan den Rijn alle tools die je nodig hebt om de juiste veranderingen door te voeren in je leven. We werken niet aan de gevolgen van slechte gewoonten, maar aan de oorzaak ervan en bieden daarom een totaaloplossing aan waar geen sportschool aan kan tippen.

Werken aan de oorzaak

Sportscholen bieden je een plek aan waar je lichaamsbeweging krijgt en dat is goed voor je lichaam. Wij bieden je een plek aan waar je lichaamsbeweging krijgt, waar je voorlichting krijgt en waar je coaching krijgt. We zorgen er samen voor dat je de juiste mindset ontwikkelt, dat je weet wat gebalanceerde voeding is en dat je niet alleen resultaten boekt, maar deze ook behoudt. Onze drie pijlers spreken dan voor zich:

  • Beweging door middel van persoonlijke trainingssessies.
  • Gezonde voeding net uitgebreid voedingsadvies.
  • Mental coaching voor de juiste mindset om te slagen.

 

Falen is geen optie meer

Als je onze studio in Alphen aan den Rijk komt bekijken dan zie je direct dat we geen sportschool zijn. Er is een oefenruimte met een personal trainer, maar ook een gedeelte waar je wekelijks spreekt over voeding en je mentale uitdagingen. Met deze pijlers achter je is de kans van slagen veel groter dan bij de sportschool. We moedigen je aan tot je lachend de finish over huppelt. Wij zijn er dan ook trots op alle leden een 100% resultaatgarantie aan te kunnen bieden. Bij ons in Alphen aan den Rijn verander je je leven.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?