Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training Amsterdam

06 8011 1630 / 06 1550 1201
info@personalfitnessamsterdamzuid.nl
Nijenburg 73, 1081 GE Amsterdam Zuid
KVK
55910939

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Personal Training Amsterdam

In Amsterdam hebben wij als Personal Fitness Nederland twee vestigingen. Maak een keuze uit de onderstaande twee vestigingen.

Amsterdam Oost  Amsterdam Zuid

Personal training in Amsterdam: gegarandeerd een fitter lichaam

Wil jij meer energie, een gezond lichaam en mentale kracht, dan is het personal training programma in Amsterdam van Personal Fitness Nederland jouw eerste halte. Wij zijn namelijk veel meer dan een sportschool alleen, want bij ons krijg je personal training in de breedste zin van het woord. Samen met je coach pak je alle oorzaken voor een ongezond leven aan, zoals een gebrek aan beweging, ongezond eten en stress. Door aan de oorzaken te werken verander je je leven voor goed en ten goede, en word je de beste versie van jezelf.

Personal training in Amsterdam met drie pijlers

Met ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou door je transformatie leidt. Samen met deze coach richt je je op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Een op maat gemaakt plan

Iedereen is anders en jij hebt je eigen redenen waarom jij fit en gezond wil worden. Daarnaast heeft iedereen een eigen aanpak nodig om successen te boeken. Daarom krijg je een op maat gemaakt trainingsplan van je personal trainer in Amsterdam. In dat plan werk je richting jouw specifieke doeleinden, of dat nu gewichtsverlies is, het opbouwen van conditie, het verlagen van je bloeddruk of het verminderen van lichamelijke klachten.

Kom ook bij Personal Fitness Nederland

Kom kijken bij onze studio in Amsterdam. Wij richten ons op het creëren van een fitter lichaam in de breedste zin van het woord en niet alleen op beweging. Personal training in Amsterdam is bij ons een complete aanpak waarmee jij je leven verandert en nooit meer terugkijkt. Met de 100% resultaatgarantie weet je zeker dat je bij ons je doelen haalt.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?