Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Fitness Valkenswaard

06 3077 5542 / 06 5891 0989
teun@personalfitnessnederland.nl / jasper@personalfitnessnederland.nl
Dragonder 30G, 5555 XZ Valkenswaard
KVK
68945930
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

In Valkenswaard hebben wij als Personal Fitness Nederland een mooie vestiging.

Fit voor het leven met fitness Valkenswaard

Bij Personal Fitness Nederland houden we niet van haasten, want ons fitness programma in Valkenswaard richt zich op levenslange resultaten. Snel gewichtsverlies, crash diëten, afslankpillen en shakes leveren wel succes op, maar ze helpen je niet je slechte gewoontes te verbeteren. Dat is dan ook de reden waarom je na zo’n kuur weer snel terugvalt in wat je daarvoor ook al deed. Ons Fit for Life programma is anders. Bij ons werken we aan een fitter lichaam en dat voor de rest van je leven lang.

100% succesgarantie bij fitness Valkenswaard

Wij garanderen succes aan al onze leden. Dat komt doordat ons Fit for Life fitness programma in Valkenswaard bewezen heeft te helpen. We hanteren drie pijlers die essentieel zijn bij langdurig succes, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Door daar aan te werken wordt je lichaam fitter, krijg jij meer energie en heb je de kracht om je slechte gewoonten te veranderen en goede gewoonten aan te nemen. Als dat eenmaal tweede natuur is geworden, is de finish line in zicht.

Voor goed gezond en fit

Bij ons krijg je de tools om je leven volledig om te gooien. Wij helpen je meer te bewegen, gebalanceerd te eten en zelfvertrouwen te krijgen. Slechte gewoonten horen tot het verleden en de basis voor een energiek en vitaal leven worden gelegd. Bij ons fitnessen in Valkenswaard geeft je een nieuwe kijk op het leven en een gezonde lifestyle.

Kom bij ons langs

Twijfel je nog, boek dan een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt onze lifestyle- en fitnesstudio beoordelen, het team ontmoeten en spreken over je doeleinden. Aan de hand daarvan wijzen we een persoonlijke trainer aan die bij je past. Je krijgt voedingslijsten van onze voedingsdeskundige en kunt direct aan de slag. Kom je eenmaal fitnessen in Valkenswaard, dan wil je vast niet meer terug.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?