Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

CrossMax Fitness Poeldijk

06 1818 3575
prince@personalfitnessnederland.nl
Nieuweweg 5, 2685 AP Poeldijk
KVK
73559768
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

CrossMax Fitness Poeldijk

Tijdens CrossMax Fitness doe je sportspecifieke oefeningen om de mobiliteit evenals het uithoudingsvermogen te vergroten. Afhankelijk van de sport die jij beoefent, stemt de trainer de oefeningen op jou af. Je traint met name met eigen lichaamsgewicht in kleine groepen. Ook ga je aan de slag met barbells, dumbbells en kettlebels. Dit zegt je nu misschien nog niet zoveel, maar na één training zijn het je fitnessbuddy’s geworden. Iedere les bestaat uit oefeningen waarbij duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen aan bod komen.

Iedere les, een compleet nieuwe uitdaging

Het doel van CrossMax Fitness is om ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit te worden. In tegenstelling tot de sportschool is CrossMax Fitness niet routinematig. Iedere les is het weer een compleet nieuwe uitdaging. De oefeningen wisselen waardoor je lichaam continu uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor variatie waardoor verveling geen schijn van kans heeft. CrossMax Fitness is voor jong en oud. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met sport aangezien er vele basisbewegingen terugkomen. Per les merk je dat je meer gewicht aan kunt. Je verrast jezelf met de progressie die je maakt.

Wij pushen je tot het uiterste

Vanaf de eerste les merk je dat jij je grenzen overschrijdt. Je wist niet dat je dit in je had. CrossMax Fitness pusht je om tot het uiterste te gaan, iedere keer weer. Je gaat gegarandeerd naar huis met het gevoel dat je echt iets hebt gedaan.

Ja, ik durf de uitdaging aan te gaan↓

Personal Fitness Nederland – Poeldijk verzorgt lessen in CrossMax Fitness en daagt jou uit om een les mee te doen. Ben jij klaar om je grenzen op te zoeken en te verleggen? Neem dan contact op met onze studio voor meer informatie over lestijden en andere mogelijkheden.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?