Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

CrossKids Fitness Poeldijk

06 1818 3575
prince@personalfitnessnederland.nl
Nieuweweg 5, 2685 AP Poeldijk
KVK
73559768
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

CrossKids Fitness Poeldijk

Tijdens CrossKids Fitness doet je kind sportspecifieke oefeningen om de mobiliteit evenals het uithoudingsvermogen te vergroten. Afhankelijk van de sport die jouw kind beoefent, stemt de trainer de oefeningen daarop af. Jouw kind traint met name met eigen lichaamsgewicht in kleine groepen. Iedere les bestaat uit oefeningen waarbij duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen aan bod komen.

In no-time fit voor het leven

Het doel van CrossKids Fitness is om ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit te worden. In tegenstelling tot de sportschool is CrossKids Fitness niet routinematig. Iedere les is het weer een compleet nieuwe uitdaging. De oefeningen wisselen waardoor je lichaam continu uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor variatie waardoor verveling geen schijn van kans heeft. CrossKids Fitness is voor jong en oud. Het maakt niet uit hoeveel ervaring jouw kind heeft met sport aangezien er vele basisbewegingen terugkomen. Jouw kind verrast zichzelf met de progressie die hij/zij maakt.

Trainen als een topatleet

Bij CrossKids Fitness traint jouw kind als een topatleet. Hij/zij pusht zichzelf om tot het uiterste te gaan, iedere keer weer. Je kind gaat gegarandeerd naar huis met het gevoel dat hij/zij echt iets heeft gedaan.

Gaat jouw kind de uitdaging aan?

Personal Fitness Nederland – Poeldijk verzorgt lessen in CrossKids Fitness en daagt jouw kind uit om een les mee te doen. Is jouw kind klaar om zijn/haar grenzen op te zoeken en te verleggen? Neem dan contact op met onze studio voor meer informatie over lestijden en andere mogelijkheden.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?