Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bootcamp Apeldoorn

06 2484 3744
danny.pfn@gmail.com
Prins Willem-Alexanderlaan 401, 7311 SX Apeldoorn
KVK
63578581
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Bootcamp Apeldoorn

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Is binnen in een sportschool trainen niks voor jou? Maar wil je wél fit, sterk, soepel, strak en in beweging zijn in de buitenlucht? Dan is onze bootcamp les echt iets voor jou! Elke zaterdagochtend kan je om 10.00 uur deelnemen aan een bootcamp les onder begeleiding van een van onze gecertificeerde trainers. Wekelijks hebben we nieuwe en uitdagende oefeningen en routes om jou keer op keer uit te dagen.

Kom buiten sporten met Personal Fitness Nederland – Apeldoorn’s bootcamp

De bootcamp lessen zijn niveau onafhankelijk, iedereen is dus welkom! De lessen bestaan onder andere uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te voelen in een uitdagende omgeving in een vlakbij gelegen bos. Wil jij strakker worden, afvallen en nog beter in je vel zitten? En na een full body work-out heerlijk ontspannen thuiskomen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Personal Fitness Nederland – Apeldoorn.

Plezier en resultaat, daar gaan we voor

✓ Actief bewegen in de buitenlucht
✓ Gecertificeerde trainers
✓ Wekelijks nieuwe oefeningen en routes
✓ In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
✓ Persoonlijke aanpak
✓ Met een glimlach resultaten behalen

Bootcamp en kickboksen onder één dak

Naast bootcamp lessen bieden we wekelijks ook kickbokslessen lessen aan. Elke maandag- en dinsdagavond om 20:00 uur is het kickbox time! We gaan niet sparren, maar boksen met onze handen en benen. Onze trainers leren je de basisvaardigheden aan van het kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse kracht- en buikspieroefeningen. De kickbokslessen zijn niveau onafhankelijk. Iedereen is van harte welkom.

Meld je aan voor een van onze gratis proeflessen

Wil je een keer gratis kennismaken met een van onze proeflessen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Indien de proefles je goed bevallen is, kan je een strippenkaart kopen. Deze strippenkaart kun je gebruiken voor alle drie de lessen: bootcamp en kickboksen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?