Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen

Wij zorgen ervoor dat je echt gaat afvallen

We helpen je met gezond afvallen

Laten we er niet omheen draaien: afvallen is ontzettend moeilijk. Zeker als je er alleen voor staat! Wij hebben gelukkig alle kennis die nodig is om gezond af te vallen. En we gaan je helpen, zodat het deze keer wel lukt.

Heb je al talloze kilometers gefietst of gelopen? Of allerlei shakes, maaltijdvervangers en repen gegeten? En ben je er uiteindelijk niks mee opgeschoten? Heel frustrerend. Maar… niet vreemd! Naast doorzettingsvermogen heb je om af te vallen namelijk ook kennis van het menselijk lichaam nodig. En het liefst een programma dat zich al heeft bewezen bij duizenden mensen zoals jij.

Afvallen met Fit for Life

Met ons unieke Fit for Life-programma richten we ons op een gezonde levensstijl. Hiervoor stellen we – met jouw doelen in ons achterhoofd – een hoogstpersoonlijk plan van aanpak op. De belangrijkste onderdelen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mental coaching

Met uitdagende personal trainingen en coachingsessies gaan we voor het maximale resultaat. Daarnaast stelt een voedingsconsulent voedingsschema’s voor je samen, volledig afgestemd op jouw doelen en lichaam, waardoor je alleen binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft.

Fitheid, gezondheid en geluk

Als jij je oefeningen doet, de voedingsadviezen opvolgt en je positieve mindset vasthoudt, groei je naar een gezonde levensstijl. En na verloop van tijd heb je alle kennis en kunde in huis om het zelf voort te zetten.

Zo verlies je kilo’s en centimeters, en win je aan fitheid, gezondheid en geluk. En dat betekent vaak een wereld van verschil: je werk behouden bijvoorbeeld, pijnvrij met je kinderen spelen of onbezorgd op vakantie gaan

geschreven door

Petra
Beweegdeskundige

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?