Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Zutphen

06-42496152 / 06-39279153 (Niels)
zutphen@personalfitnessnederland.nl
Stationsplein 65, 7201 MH Zutphen
KVK
70392196
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen in Zutphen en slank blijven met Personal Fitness Nederland

Heb je alles al geprobeerd, maar is afvallen in Zutphen voor jou nog steeds een gevecht? Dan ben je niet de enige. Wij hebben meer dan 90 studio’s in Nederland waar we mensen zoals jij helpen wel het juiste gewicht te bereiken en ook te behouden. Want wij bieden onze leden een totaaloplossing aan waarmee je slaagt en aan een nieuw leven begint. Wil je meer energie hebben? Wil je gezond leven, slanker worden, juist eten en ook de mentale kracht hebben om dit voor goed door te voeren? Dan zijn wij de coach voor jou.

Afvallen in Zutphen met drie pijlers

De manier waarop wij ons onderscheiden van andere sportscholen is dat wij je op drie manieren helpen gezonder te worden. Onze personal coaches zetten een persoonlijk fitnessplan voor je op, waarmee je op een uitdagende en ook afwisselende manier jouw specifieke doelen bereikt. Ze geven voorlichting over de gezonde voeding die daar bij hoort en hoe je je lichaam van binnen ook goed verzorgt. Als laatste krijg je mentale coaching, zodat je deze keer niet vroegtijdig opgeeft, maar de motivatie ontwikkelt om door te zetten.

We zijn pas tevreden als jij het bent

Met het persoonlijke programma dat je van ons krijgt en jouw eigen kracht geef je je leven een ommezwaai. Je voelt je beter, ziet er beter uit, zorgt goed voor je lichaam en gaat met een glimlach op je gezicht door het leven. We zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent, dus ook voor ons is opgeven geen optie. Wij helpen je afvallen in Zutphen, maar geven je direct ook alle tools die je nodig hebt om daar een langdurig succes van te maken.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?