Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Woerden

06 3031 2606
timo@personalfitnesswoerden.nl
Touwslagersweg 8, 3449 HX Woerden
KVK
54361745
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen in Woerden waar jij wél resultaten van merkt

Ben jij helemaal klaar met geen resultaten krijgen met afvallen in Woerden? Wij begrijpen je frustraties. Je steekt immers veel tijd en energie met afvallen in Woerden, terwijl je het gevoel hebt dat je er niks voor terugkrijgt. Dit komt doordat je een cruciale factor mist, namelijk de juiste begeleiding. Bij ons zul je deze begeleiding vinden. Helemaal doordat we in plaats van in een sportschool, juist een exclusieve trainingslocatie hebben met een fitness studio.

Met onze drie pijlers werpt onze manier van afvallen in Woerden haar vruchten af

Een andere factor die jouw verder zal pushen met afvallen, is ons uitstekende systeem voor afvallen. Dit systeem kun je overigens ook toepassen met een fitter lichaam krijgen, terwijl je beiden tegelijkertijd zult ondervinden. Je leert als eerste wat de juiste bewegingen zijn tijdens jouw trainen. Ook weet je precies hoe je gezond kunt blijven eten aan de hand van onze voedingsschema’s. En als laatste helpen we je ook mentaal door onze mindset coaching. Zo is afvallen eenvoudig te doen.

Onze coaches maken het verschil

Tot slot maken ook onze coaches het verschil. Hoewel een systeem en locatie handig is, verschilt ieder persoon vanzelfsprekend van elkaar. Onze coaches letten daarom op de details, of het nou jouw lichaam of juist jouw persoonlijkheid is. Daardoor tref je bij ons een gerichte aanpak aan. Zo gericht is onze aanpak, dat we je een garantie geven op het feit dat jij stappen vooruit maakt en gewicht verliest. Daardoor is het niet meer nodig om te twijfelen en kun je meteen aan de slag.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?