Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Utrecht Noord

06 4849 0387
pim@personalfitnessnederland.nl
Van Humboldtstraat 108, 3514 GS Utrecht Noord
KVK
32157706

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Utrecht Noord

Als je al verschillende pogingen hebt gedaan om gewicht te verliezen, dan weet jij als geen ander hoe moeilijk dat is. Een gewoonte, zoals jouw huidige levensstijl, is moeilijk af te leren. Zelfs als je een gewoonte afleert, blijft die wel opgeslagen in je geheugen. Een van de drie pijlers van het Fit for Life-programma is dan ook mental coaching. Je creëert een andere mindset waardoor je niet snel meer terugvalt in oude gewoontes.

Voeding en beweging

Behalve met mental coaching gaan we ook aan de slag met gezonde voeding en uiteraard voldoende beweging onder toezicht van een personal trainer. Deze twee pijlers zijn namelijk de basis voor een gezond gewicht. Om een gezond gewicht te krijgen, is een gezonde energiebalans nodig, oftewel eten en bewegen zijn perfect in balans. Eet je meer dan je verbrandt, dan ben je niet in balans en slaat het lichaam de niet-gebruikte energie op in de vorm van vet.

Laat ons je helpen

Jij bent niet de eerste die hulp nodig heeft om op je streefgewicht te komen. Laat ons je helpen om jouw doel te behalen en weer strak en goed in je vel te zitten. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?