Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Oegstgeest

06 4545 2685 / 06 4289 1516
oegstgeest@personalfitnessnederland.nl / coach1.oegstgeest@personalfitnessnederland.nl​
Wijttenbachweg 35 B, 2341 VX Oegstgeest
KVK
73151432
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Ga je doelen achterna via afvallen in Oegstgeest

Ben jij ambitieus wat betreft afvallen in Oegstgeest? Dan zijn wij van Personal Fitness Nederland een perfecte match voor je. Wij begeleiden graag mensen die écht aan de slag willen gaan met afvallen in Oegstgeest. Dit doen we aan de hand van onze drie pijlers, waarbij je op elk relevant gebied een meester wordt op het gebied van afvallen. Zo heb je niks meer dat je tegen zal houden. De drie pijlers die je straks volledig onder de knie hebt zijn:

● Voeding
● Beweging
● Mindset en coaching

Krijg een fitter lichaam terwijl je met afvallen in Oegstgeest bezig bent

Terwijl jij bezig bent met afvallen in Oegstgeest, zul je ook een ander voordeel merken. Je lichaam wordt namelijk ook vele malen fitter tijdens dit proces. Ineens zul je gespierder lijken of juist meer het lichaam van een hardloopster krijgen. Dit is een lekker gevoel om te hebben. Bij Personal Fitness Nederland garanderen we dat je af zal vallen en fit zal worden. Vermijd stress daarom en besluit om nu te beginnen met ons traject voor je.

Een toplocatie met een goed systeem

Het hebben van een juiste locatie is erg belangrijk bij het afvallen. Daarom hebben we locatie ingericht die volledig ingericht is op het feit om je optimaal te laten renderen. In plaats van een gemiddelde gym hebben we daarom een mooie fitness studio in Oegstgeest waar je helemaal jezelf kunt zijn. Wacht nooit meer op mensen die met jouw apparatuur bezig zijn en profiteer optimaal van onze privé coaching in onze fitness studio’s. Jouw droomlichaam wacht op je.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?