Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Nieuwegein

Een gemiddelde score van 9 uit 28 klantenervaringen

06 4849 0387
pim@personalfitnessnederland.nl
Weverstedehof 4a, 3431 HR Nieuwegein
KVK
32157706

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Slaag eindelijk met afvallen in Nieuwegein

Wil jij eindelijk met afvallen in Nieuwegein slagen? Wij willen dat net zo goed voor je. Daarom willen we je graag onze hulp bieden met afvallen in Nieuwegein. Als Personal Fitness Nederland zijnde hebben we veel ervaring op het gebied van mensen begeleiden naar hun droomgewicht. Dit geldt voor mensen die af willen vallen maar ook net zo goed voor degenen die juist fitter willen worden of meer spieren willen kweken. Door onze ervaring weten we precies wat er moet gebeuren, waardoor we je kunnen garanderen dat afvallen ook bij jou zal slagen.

Met onze manier van afvallen in Nieuwegein blijf je gemotiveerd

Is motivatie jouw grootste barrière tijdens het afvallen? Maak je geen zorgen, wij weten precies hoe we je gemotiveerd kunnen houden. Onze coaches weten dat dit per persoon verschilt, maar beschikken over de kennis om ook je hiermee verder te helpen. Vooral doordat je traint in een fitness studio in plaats van een grote sportschool, kunnen we je op allerlei manier aan blijven sporen. We creëren de ideale voorwaarden voor jou om te blijven presteren op een gemotiveerde wijze.

Een gouden systeem

Een andere wijze waarop we je gemotiveerd houden, is door onze mindset coaching. Dit is een van de drie pijlers waarop onze succesvolle afval structuur is gebaseerd. De andere twee pijlers betreffen dieet en beweging. Zo consumeer je straks via onze voedingsschema’s alleen maar gezonde en lekkere gerechten. Met bewegingen bedoelen we dat we je alle essentiële bewegingen die vet verbranden aanleren om jouw metabolisme zoveel mogelijk te verhogen. Met ons gouden systeem lukt afvallen zeker. Begin daarom nu hiermee door met een van onze coaches onmiddellijk aan de slag te gaan.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?