Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Bemmel

04 8120 0012
lingewaard@personalfitnessnederland.nl
Houtakker 8A, 6681 CW Bemmel
KVK
30181268

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Bemmel

Woon je in Bemmel en wil jij jouw overtollige kilo’s voorgoed verliezen? Lees dan snel verder. Personal Fitness Nederland – Bemmel begeleidt jou met Personal Fitness Nederland’s Fit for Life concept naar een gezond en gewenst streefgewicht.

Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen?

Aan de hand van de gouden combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching kom jij stap voor stap dichterbij het behalen van jouw gewenste doelen. Een erkende personal trainer zorgt wekelijks voor uitdagende workouts in de studio en een voedingsdeskundige maakt voor jouw persoonlijke voedingsschema’s. Daarnaast ontvang je oefeningen en fitness materialen voor thuis. Het team van Personal Fitness Bemmel werkt intensief samen om jouw naar de eindstreep te begeleiden.

Effectief afvallen, fit worden én blijven!

Verantwoord afvallen staat bij Personal Fitness Nederland – Bemmel hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam. Je ontvangt op maat gemaakte voedingsschema’s die afgestemd zijn op jouw lichaam en doelen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Blijvend afvallen Personal Fitness Nederland – Bemmel

Hoe? Omdat we het sámen doen. Jij zet de eerste stap – je laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een vrijblijvend intakegesprek – vervolgens gaan onze professionals voor jou aan het werk. En dat doen ze net zo lang totdat jij jouw doelen behaald. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?