Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Alphen aan den Rijn

06 1493 8257
wesley.pfn@gmail.com
Flemingweg 18k, 2408 AV Alphen aan den Rijn
KVK
66155118

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Alphen aan den Rijn

De medewerkers van onze studio in Alphen aan de Rijn zijn bekend met de vele fabeltjes die er zijn als het over afvallen en gezonde voeding gaat. Zo zouden er wondermiddeltjes bestaan en zou je nooit meer vet mogen eten. Ditzelfde geldt voor pasta en aardappelen én het ontbijt overslaan zou een goed idee zijn als je af wil slanken. Allemaal pure onzin als je het ons vraagt. De perfecte combinatie om verantwoordelijk af te vallen en hierbij blijvend resultaat te boeken is voldoende bewegen in combinatie met gezonde voeding.

Heb je hier hulp bij nodig? Train met onze deskundige personal trainers op basis van het Fit for Life programma: een combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching. Wekelijks train je samen met je personal trainer en ontvang je voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Je staat versteld van je eigen kracht, het resultaat en het gemak waarmee je dit behaalt. Dit alles doordat je de juiste mensen om je heen hebt.

Ben jij jouw overtollige kilo’s beu?

Wil je graag afvallen, lekkerder in je vel zitten en die ene mooie broek of dat mooie overhemd weer passen dat al jaren achterin je kast ligt? Maak dan vandaag nog vrijblijvend kennis met onze deskundige trainers en reken definitief af met jouw overtollige kilo’s! Het Fit for Life programma is zo succesvol dat wij onze klanten 100% resultaat garanderen. Of het nou gaat om afvallen of een betere conditie, onze personal trainers zorgen ervoor dat jij je doelstelling behaalt.

Gewoon doen!

Je bent slechts een halve minuut verwijderd van jouw eerste stap naar een gezonder leven. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. And remember: ‘A goal without a plan is just a WISH..’. So let’s go!

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?