Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Gorinchem!

  Per 26 juni kun je ook in Gorinchem terecht bij PFN voor jouw eigen pers...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in.... Rotterdam Noord-West

  Per 1 juni kun je ook in Rotterdam Noord-West terecht bij PFN voor jouw eigen...

  Lees meer
Meer nieuws

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Deze website van Personal Fitness Nederland, waaronder de homepage en onderliggende pagina's - is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het gebeuren dat de website onjuiste en/of onvolledige informatie bevat en verstrekt.

Personal Fitness Nederland en haar werknemers zijn niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de website, ook niet voor het bestaan van virussen en/of - andere - schadeveroorzakende en programmatuur op de website, en ook niet voor - ander - schadeveroorzakende gebruik van de website.

Behaalde resultaten
Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren. 
Het concept is dusdanig ontwikkeld dat iedereen zijn doelstellingen kan halen indien het programma goed gevolgd wordt.
Indien de coach merkt dat de klant er alles aan doet en toch nog niet alle doelstellingen zijn behaald, dan gaan we na de afgesproken periode kosteloos met de klant door tot de doelstellingen zijn behaald.

Toepasselijk recht
Het bezoeken van deze website wordt beheerst door Nederlands recht, de rechtbank in Den Haag is bij uitsluiting bevoegd om kennis te nemen van geschillen.

Op alle diensten en/of (andere) werkzaamheden zijn toepasselijk de algemene voorwaarden van Personal Fitness Nederland, waarin een beperking van de aansprakelijkheid is opgenomen.

Ieder in deze website vervat aanbod en iedere door, uit of via de website met Personal Fitness Nederland voortvloeiende verbintenis wordt beheerst door deze algemene voorwaarden van Personal Fitness Nederland. Personal Fitness Nederland heeft het recht om de voorwaarden in deze disclaimer en het privacystatement geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Wijzigingen gelden direct nadat deze - op de website - zijn gepubliceerd.

Auteursrecht
De inhoud van deze website, zoals teksten, buttons, logo's, grafische elementen en software is eigendom van Personal Fitness Nederland v.o.f. en is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving. De samenstelling, de inhoud en de structuur van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze inhoud mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Personal Fitness Nederland.

Gebruik van NAW Gegevens
Personal Fitness Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk te woord te staan rondom uw vragen over fitheid, gezondheid en onze diensten.

Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Personal Fitness Nederland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Personal Fitness Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling bij Personal Fitness Nederland. Als u dit niet langer op prijs stelt, kunt u dat ons per mail laten weten.

Personal Fitness Nederland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw programma. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Personal Fitness Nederland. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Indien u nog vragen hebt over het Privacybeleid van Personal Fitness Nederland kunt u altijd even contact met ons opnemen tijdens openingstijden via 06-1158 36 75 of u kunt mailen naar info@personalfitnessnederland.nl.

Adres;
Personal Fitness Nederland
J.F.Vlekkeweg 10-08
5026RJ Tilburg
KvK 57822476

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Gorinchem!

  Per 26 juni kun je ook in Gorinchem terecht bij PFN voor jouw eigen pers...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in.... Rotterdam Noord-West

  Per 1 juni kun je ook in Rotterdam Noord-West terecht bij PFN voor jouw eigen...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variƫren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.