Corona-proof
Zo zorgen we ervoor dat je veilig sport
Gezondheid boven alles! Daarom volgen we de coronarichtlijnen van de overheid streng. Hieronder lees je hoe we dat doen. Wil je het liever eerst met eigen ogen zien? Geen probleem uiteraard. Maak gewoon een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging.

Anderhalve meter

Je personal coach en andere sporters blijven altijd op (minstens) anderhalve meter afstand.

Geen high fives en handen schudden

We nemen het zekere voor het onzekere: geen high-fives en schud geen handen.

Extra reiniging

Er is ruim voldoende desinfecterendegel om je handen te reinigen. Ook maken we alle ruimtes en materialen extra vaak schoon.

Eigen fitness-set

Neem eventueel jouw gekregen fitness-set mee naar de studio.

Check jezelf

Met griep- en coronasymptonen kun je uiteraard niet komen. Wees dan verstandig en blijf thuis.

Mondkapje niet meer verplicht

Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Mocht je het fijn vinden dan mag je hem natuurlijk meenemen!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen

De 12 meestgestelde vragen
Jazeker! Personal training is geschikt voor iedereen. We spreken namelijk een doel af dat bij jou past. Vervolgens stemmen we de trainingen en onze adviezen af op jou en je doelen. Daarna gaan we er samen voor zorgen dat je die doelen ook haalt. Én dat je fitter, gezonder en gelukkiger wordt.
Je personal coach helpt jou om je doelen te bereiken. Je krijgt praktische begeleiding tijdens het sporten, maar ook adviezen voor na het sporten. En misschien wel net zo belangrijk: je personal coach motiveert je, op een manier die bij jou past. En niet alleen tijdens het sporten, maar ook daarbuiten. Denk aan een appje over je voeding, een telefoontje om te checken hoe de training thuis ging of een mailtje dat je niet moet vergeten om morgen je sportspullen mee naar je werk te nemen.
Een personal trainer richt zich meestal vooral op beweging, en dan alleen op de momenten dat je in de studio bent. Onze gecertificeerde personal coaches begeleiden je daarentegen op beweging, voeding én mindset. Superbelangrijk, want met alleen beweging kom je er meestal niet. Daarnaast is je personal coach 24/7 beschikbaar, onder andere via de app.
Je gaat minimaal eens per week aan de slag in onze studio. Daarnaast krijg je oefeningen en fitnessmaterialen mee voor thuis. Daarmee ga je hoe dan ook je doel bereiken (wat je doel, je leeftijd, je geslacht of je fysieke gesteldheid ook is).
Jazeker, dat kan. Je krijgt namelijk een programma op maat. Daarbij houden we rekening met eventuele blessures en beperkingen.
We werken één op één. Dan haal je namelijk het maximale uit je trainingen. Ook kun je dan alles met je personal coach bespreken. De Duo Training en de Small Group Training zijn hierop een uitzondering. Daarbij kies je ervoor om met twee of maximaal vier mensen samen te trainen. (Wat trouwens heel motiverend kan zijn!)
Jazeker, dat kan met de Duo Training. Je traint dan met z’n tweeën tegelijk in de studio. Uiteraard is het programma dat je volgt wel volledig op jou afgestemd (beweging, voeding en coaching). Informeer bij de dichtstbijzijnde studio naar de kortingsmogelijkheden.
We stemmen de trainingen af op jouw agenda. Dit mag per week variëren.
Nee, dat hoeft niet! We gaan je namelijk leren wat een gezond voedingspatroon is. Én hoe je dat je hele leven kan volhouden. Bij ons dus geen shakes, maaltijdvervangers en andere ‘wondermiddelen’. Wij leren je liever hoe je voeding gebruikt zoals deze bedoeld is: als brandstof en bouwstof voor je lichaam.
Als je de trainings- en voedingsadviezen van je personal coach opvolgt, zul je na afloop je resultaten behouden en zelfs nog verder verbeteren. We leren je namelijk een gezonde levensstijl aan voor de lange termijn.
Jazeker. Ons unieke Fit For Life-programma richt zich op een gezonde levensstijl, zonder een maximum aan (gezond) gewichtsverlies. Als je gezond gaat leven door je oefeningen te doen, je voedingsadviezen te volgen en je positieve mindset vast te houden, zijn ‘alle’ doelen haalbaar. Niet alleen in kilo’s en centimeters, maar ook in geluk. Denk maar aan: je werk behouden, pijnvrij met je kinderen spelen of onbezorgd op vakantie gaan.
Jammer dat je overweegt om te stoppen! Je personal coach kan je hierover informeren. Ook kun je met hem of haar eventuele alternatieven bespreken.
Dan kun je die stellen tijdens je intake. Laat ons hieronder weten dat je erover denkt om aan de slag te gaan, dan bellen we je binnen een werkdag.
Neem contact op