Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Conditietesten om te ontdekken waar je staat

Conditietesten om te ontdekken waar je staat

Hoe fit ben jij? Houd je gemakkelijk je teamgenoten bij tijdens het sporten? En stap je na een sprintje naar de bus zonder te hijgen in? Of valt het stiekem best tegen? Conditietesten geeft je inzicht in de huidige status van je conditie. Aangezien je conditie heel snel kan afnemen wanneer je hem niet goed onderhoudt, is het interessant om te zien waar je staat. In het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland ontdek je hoe het gesteld is met jouw conditie en hoe je deze kunt optimaliseren. Durf jij het aan? Meld je vrijblijvend aan en maak kennis met ons team en het programma.

Wat kun je verwachten?

Het Fit For Life programma focust op drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Met deze aspecten gaan wij met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Door middel van een gratis intake en gezondheidscheck maken we kennis en ontdekken we welke succes er te winnen zijn. Vervolgens ga je aan de slag met personal training onder perfecte begeleiding, krijg je een individueel voedingsadvies en coachen we je op mentaal vlak.

Durf jij het aan een conditietest te doen?

Tijdens het Leefstijl Programma ga jij de ultieme conditietest aan. Onze personal trainer en jijzelf merken snel waar je staat en bouwen van daar verder. Het geeft niet als je op 0 begint. Je personal trainer begeleid je van het begin tot eind. Stap in het diepe, onderga de conditietest en zet jouw doelen om in resultaten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
2 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen