Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Conditie verhogen

diëten vijf soorten

Conditie verhogen

Ben jij het helemaal zat om een slechte conditie te hebben? Ben jij de meest onsportieve persoon binnen je vriendengroep? Heb jij misschien al meerdere keren geprobeerd om je huidige conditie snel te verhogen maar ben je hier nog niet in geslaagd? Dan zitten we bij Personal Fitness Nederland op jou te wachten. Het unieke aan ons programma is dat wij werken met personal trainers die jou gaan helpen om jouw uitdagingen samen te overwinnen. Je staat er niet alleen voor maar krijgt professionele begeleiding. In het begin zal het sporten wellicht lastig voor je zijn, maar al snel wordt je conditie verhoogt en krijg je meer plezier in het sporten.

Verhoog je conditie onder persoonlijke begeleiding

De persoonlijke trainer die samen met jou een sportief traject aangaat zal in zijn programma gebruik maken van de volgende drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Hierdoor vind je bij Personal Fitness Nederland een goede balans tussen sporten en herstel. In het verhogen van je conditie gaat het immers niet alleen om het sporten, maar tevens om voldoende rust, slaap en voeding.

Het creëren van een basisconditie

Personal Fitness Nederland is al vier jaar gekozen tot beste personal trainer & lifestyle coach, gezien de persoonlijke en professionele begeleiding die aangeboden wordt. Gezien het feit dat mensen verschillend zijn is unieke begeleiding een vereiste voor unieke sporters. Als sporter word jij gedurende het traject op een persoonlijke manier uitgedaagd en geholpen bij het snel verhogen van je conditie.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen