Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Conditie verbeteren

Conditie verbeteren

Ken je dat: je trekt een sprintje om je trein of bus op het nippertje te halen, en bent vervolgens minutenlang zoet met gehijg en gezweet? En wat dacht je van dat rondje hardlopen, dat je met geen mogelijkheid lijkt te kunnen volbrengen zonder drie keer van uitputting te moeten stoppen? Dan adviseren wij je: maak het verbeteren van je conditie je prioriteit.

Conditie verbeteren door meer te bewegen

Meer bewegen is misschien wel het nummer één-voornemen dat bij de start van een nieuw jaar keer op keer wordt gemaakt. Tegelijkertijd lijkt het ook de nummer één van meest verbroken voornemens aller tijden te zijn: je bent dit artikel vast niet gaan lezen omdat je op sportgebied zo goed op schema ligt. Vaak ligt de oorzaak van dit probleem bij een gebrek aan conditie. Zonder uithoudingsvermogen voelt iedere sportsessie als een lijdensweg. Gooi dan juist niet de handdoek in de ring: je zult ergens moeten beginnen en dat begin is nou eenmaal lastig. Ga met ons aan de slag en breng binnen een mum van tijd jouw conditie op peil!

Fit for Life programma

Samen met onze personal trainer stel je een plan op om jouw doelen te bereiken. Om jouw conditie te verbeteren ga je dan ook samen aan de slag om dat doel te bereiken. Iedere training daagt jouw personal trainer je uit om te werken aan het verbeteren van jouw conditie. Met ons Fit For Life-programma ben je één keer per week met een personal trainer in beweging en krijg je vervolgens als huiswerk een set oefeningen mee naar huis. Moet jij eens opletten hoe snel jouw conditie zo zal verbeteren!

Rust en regelmaat om conditie op te bouwen

Net als dat Rome niet op één dag is gebouwd, ben jij na twee weken trainen nog niet klaar om een marathon te lopen. Het verbeteren van je conditie kost tijd en vraagt eerder om kleine stappen dan om grootse plannen binnen een kort tijdsbestek. Om zowel frustraties als vervelende blessures te voorkomen, kom je veel verder met rust en regelmaat.

Je lichaam blijven prikkelen

Onze personal trainers stimuleren je om je lichaam voortdurend te blijven prikkelen. Doe meer dan waar je lichaam momenteel aan gewend is geraakt: loop eens een kilometer verder dan een week geleden of zorg zo nu en dan voor een (lichte) versnelling. Door jezelf keer op keer uit te dagen, gaan je hart en longen optimaal aan de slag, waardoor meer zuurstof voor je spieren beschikbaar wordt gesteld. Zo gaan uiteindelijk niet alleen je sportprestaties vooruit, maar ook je alledaagse bezigheden: binnenkort bereik jij de laatste treden van de trap zonder buiten adem te zijn!

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✓ Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger
✓ 100% resultaatgarantie
✓ Vijf jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach
✓ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✓ Deelname Small Group Trainingen
✓ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✓ Gratis fitness set voor thuis

100% resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak! Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen