Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kies voor conditie training met een ervaren coach

diëten vijf soorten

Kies voor conditie training met een ervaren coach

Als je wilt starten met conditie training met een ervaren coach, meld je dan aan voor ons succesvolle Leefstijl Programma. Je krijgt direct een personal coach aangewezen die jou van begin tot eind door het coaching traject zal begeleiden. Een coach met ervaring en vakkennis, die zorgt voor de beste begeleiding. Verwacht enkel de beste interval training om conditie op te bouwen, als je samenwerkt met onze coaches volgens de Fit for Life methode. Je zult snel de voordelen bemerken en profiteren van de beste conditie training. We werken volgens een drietal pijlers toe aan een uitstekende conditie:

  • Fysieke beweging
  • Mindset coaching
  • Voeding op maat

Conditie training voor jouw doelstelling

Om jouw doelstelling in het verbeteren van je conditie kracht bij te zetten, stel je samen met jouw coach een trainingsschema op. Zo krijg je gegarandeerd de beste conditie training die je maar kunt wensen en weet je dat je succes zult hebben. Een goede interval training om conditie op te bouwen wordt voor jou bedacht, zodat je snel meer uithoudingsvermogen krijgt. Aandacht voor je mindset geeft jou de mentale bemoediging om nog meer uit jezelf te halen dan je voor mogelijk houdt.

Maak een afspraak

Wil je starten met conditie training bij een ervaren coach? Maak gelijk een afspraak en start met ons Fit for Life programma, waarbij je zorg en fitness support krijgt op maat. Met goed voedingsadvies werk je aan een gezonde leefstijl en blijvende conditie.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen