Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ga jouw conditie trainen met ons Leefstijl Programma

Ga jouw conditie trainen met ons Leefstijl Programma

Maak jij je zorgen over je uithoudingsvermogen en wil je graag jouw conditie trainen? Start dan vandaag nog met ons Leefstijl Programma bij Personal Fitness Nederland. We werken met deskundige personal trainers die het tot hun missie hebben gemaakt om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid. Door het trainen van de conditie wordt je lichaam sterker en fitter en zul je meer gedaan krijgen. Je zelfvertrouwen groeit, waardoor je blijer en gelukkiger wordt. Genoeg reden om met ons coaching traject te starten. Conditie trainen verhoogt je hartslag, waardoor je lichaam werkt aan een sterker uithoudingsvermogen en algehele fitheid.

Conditie trainen en hartslag verhogen

In onze vestigingen bieden we persoonlijke begeleiding om je conditie te trainen. We hebben een Leefstijl Programma ontwikkeld dat werkt met een succesvolle Fit for Life methode, waarbij drie pijlers sturing geven aan support:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset coaching

Opbouw van conditie met coach

Voor het trainen van conditie is mentale aanmoediging nodig, anders loop je het risico dat je niet voldoende doorzet en vroegtijdig afhaakt. Ook kunnen de oefeningen niet de juiste intensiteit hebben, waardoor je uiteindelijk niet voldoende conditie opbouwt. Om je conditie te trainen zijn passende oefeningen nodig, die jou een gevoel van slagen geven. Stapsgewijs verhoogt jouw coach de intensiteit, zodat de conditie verder versterkt. Maak gebruik van de support van onze coaches en ga jouw conditie trainen onder toezicht van deskundig support. Behaal succesvolle verbetering in conditie en uithoudingsvermogen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen