Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Conditie opbouwen met effectief Leefstijl Programma

Conditie opbouwen met leefstijl programma

Conditie opbouwen met effectief Leefstijl Programma

Merk je dat je conditie je in de steek laat? Met het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland breng je hier verandering in. Onder begeleiding van een gecertificeerd personal trainer ga jij aan de hand van een op maat gemaakt traject je conditie opbouwen. Je voelt je hierdoor fitter en het komt je gezondheid ten goede, zowel fysiek als mentaal. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk realiseren. Door de volledige persoonlijke aandacht van een van onze coaches kun jij je conditie snel, maar toch verantwoord opbouwen. Wil jij ook gegarandeerd je doel behalen? Meld je dan aan voor ons Fit For Life programma en maak vrijblijvend kennis.

Zo start je met conditie opbouwen

Ieder lichaam is anders. Daarom vinden we het belangrijk om samen met jou een persoonlijk plan op te stellen. Onze personal trainer bepaalt met jou wat nodig is om jouw doel te halen: conditie snel opbouwen. Aan de hand van drie pijlers in het programma werken jullie toe naar jouw succes:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Hoe verder?

Nadat we het programma opgesteld hebben, gaan we direct aan de slag. Eén keer per week kom jij langs voor resultaatgerichte training met je personal trainer. Niet bang om uitgedaagd te worden en telkens net weer even verder te gaan? Mooi! De rest van de week ga je thuis met oefeningen aan de slag. Je zult versteld staan van de verbeteringen tijdens het opbouwen van je conditie. Buiten adem zijn na het oplopen van de trap of een sprintje trekken naar de bus zijn snel verleden tijd.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen