Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo word jij weer fit na een coronabesmetting

Zo word jij weer fit na coronabesmetting

Weer fit en vitaal na een coronabesmetting: hoe pak je dat aan?

Last van een hoestje of een zere keel? Je neemt het zekere voor het onzekere en brengt een bezoek aan de GGD of tovert de zoveelste zelftest uit de kast. En ja hoor: geveld door corona. De meesten zijn hier na maximaal 2 weken weer helemaal van hersteld. Maar sommigen kampen langdurig met klachten. We spreken in dat geval van long-covid. Je bent dan volledig hersteld van het virus, maar ervaart een flinke nasleep. Met klachten als vermoeidheid, benauwdheid, zenuwpijn en een afgenomen conditie. Daar moeten we iets mee, zo besloten we bij Personal Fitness Nederland. We riepen daarom het Fit for Life programma in het leven. Een lifestyle- en fitnessprogramma waarmee we je na een coronabesmetting weer klaarstomen voor normale deelname aan de samenleving. Fit, vitaal en gelukkiger dan ooit te voren. Lees je mee?

De start: nulmeting 

We starten het hersteltraject met een nulmeting. Aan de hand van een analyse bekijken we hoe het gesteld is met jouw fysieke en mentale gezondheid. Welke langdurige klachten ervaar je? Waar zitten de grootste pijnpunten? Hoe staan je conditie en spiermassa ervoor? En misschien nog belangrijker: naar welk resultaat werk je graag toe? Al deze gebundelde informatie wordt het uitgangspunt bij het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak.

Het Fit for Life programma

Hebben we alle benodigde informatie compleet? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met jouw herstelproces van long-covid. En wel met beweging, voeding én mental coaching. Deze gouden combinatie zorgt er gegarandeerd voor dat jij stap voor stap weer de oude wordt. Vitaal en fit na je coronabesmetting; het kan echt! Doe er dus je voordeel mee.

Voeding
Je ontvangt wekelijks persoonlijke voedingsadviezen. Dit eetschema is afgestemd op jouw lichaam, sportprestaties en doel: herstellen na een coronabesmetting. Het vertelt je precies wat, hoeveel en wanneer je mag eten. En dat zorgt niet alleen voor structuur en overzicht. Het scheelt je ook nog eens een heleboel tijd. Want urenlang bladeren door kookboeken en struinen door de supermarkt is er niet meer bij. In dit voedingsschema zijn de maaltijden namelijk al voor je bedacht en staan de recepten en benodigdheden uitvoerig omschreven. Je krijgt jouw weekmenu én boodschappenlijst dus op een presenteerblaadje aangeboden. En dat is niet alleen handig; het voorkomt ook dat je last minute uit gemakzucht ongezonde voeding inslaat.

Beweging
Om het je nóg makkelijker te maken, ontvang je ook wekelijks een trainingsschema met workouts en thuistrainingen. De eerstgenoemde voer je uit onder begeleiding van jouw personal coach in een van onze studio’s. Hij drijft je tot het uiterste en ondersteunt, motiveert en begeleidt je tijdens je herstel. Stap voor stap op weg naar de oude jij! De thuistrainingen kun je zoals de naam al doet vermoeden zelfstandig uitvoeren in je eigen woning. Met je eigen fitness-set train je op momenten naar keuze. Ideaal!

Mental coaching
Je herstel draait niet alleen om de juiste voeding en voldoende lichaamsbeweging. Je mentale gezondheid is ook ontzettend belangrijk. Tijdens het Fit for Life programma is hier dan ook volop aandacht voor. In wekelijkse coachsessies gaan we aan de slag met je mindset. We bieden je handvatten, alle ruimte om je issues te delen en zijn een luisterend oor op weg naar een positieve instelling. Dát zorgt voor mentale kracht, wat je goed kunt gebruiken op weg naar jouw doel: weer fit en vitaal worden.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

 • Verkozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach
  Met alle expertise in huis zetten we altijd in op het beste resultaat: een soepel herstel na een coronabesmetting. Niet voor niks zijn we in verschillende regio’s al 6 jaar op een rij verkozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach.
 • Klanten beoordelen ons met een 9,2
  Een tevreden klant, dat is waar we het voor doen. Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. En dat is een mooie beloning voor onze 100% inzet. Want wij zijn pas echt tevreden als onze klanten dat ook zijn
 • Trainen waar en wanneer het jou uitkomt
  Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke begeleiding, train je wekelijks met een personal trainer. Je ontvangt een werkboek, persoonlijk voedingsadvies en een fitness-set voor thuis. Zo kun je op ieder moment van de dag je oefeningen uitvoeren. Waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Resultaat gegarandeerd
  We denken graag met je mee en doen er alles aan om jou te helpen bij je herstel van covid-19. Zo bieden we bijvoorbeeld een 100% resultaatgarantie. Hiermee staat niets je meer in de weg om weer normaal deel te nemen aan de samenleving. Bereiken we jouw doel niet binnen de gestelde termijn? Dan gaan we gewoon op onze kosten verder. Want afspraak is afspraak, en beloofd is beloofd.
 • Een stok achter de deur
  We dagen je uit. We motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat extra zetje in de rug wanneer je dat het hardste nodig hebt. Stap voor stap werken we naar die eindstreep toe: herstellen van een coronabesmetting en weer fit en vitaal worden. Daar kun je van op aan!

Weetjes over long-covid

Wist je dat…

 • 1 op de 5 personen 1 maand na een positieve coronatest nog steeds kampt met klachten?
 • Er naar schatting zo’n 16.000 mensen in Nederland de dupe zijn van long-covid?
 • Long-covid voor komt bij patiënten van alle leeftijden?
 • De langdurige klachten tot wel 6 maanden na besmetting kunnen aanhouden?
 • Long-covid ook kan ontstaan bij personen die milde klachten hadden tijdens de coronabesmetting?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je leest het: met ons Fit for Life programma bieden we de succesformule voor herstellen van long-covid. Wil jij ook weer vertrouwen krijgen in je lichaam en geest? En weer volop meedraaien in de samenleving? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. De personal coach van de dichtstbijzijnde studio neemt uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op. Daarmee is de eerste stap naar een fit en vitaal leven gezet. Gun jezelf dit herstel, vandaag nog!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen