Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Aan de slag met conditie oefeningen

Aan de slag met conditie oefeningen

Aan de slag met conditie oefeningen

Ben je het beu om direct buiten adem te zijn na een rondje rennen of het omhoog lopen van trappen? Personal Fitness Nederland helpt je conditie op te bouwen middels effectieve conditie oefeningen. Een personal trainer kiest de beste oefeningen voor jouw conditie binnen een Leefstijl Programma. In het begin bijt je even door de zure appel heen; zonder conditie is sporten immers niet gemakkelijk. Maar al snel merk je resultaat en worden de conditie oefeningen steeds leuker. Voortaan loop je zonder te hijgen de trap op en wordt hardlopen je hobby. Daar doe je het voor! Vraag een gratis proefweek aan en ontdek wat het Fit For Life programma jou kan brengen.

Oefeningen voor conditie in het Leefstijl Programma

Wanneer jouw doel is om je conditie te verbeteren, maken we een beweegschema op maat met de meest effectieve conditie oefeningen voor jou. Zowel op een van onze locaties ga jij hier onder begeleiding van je personal trainer mee aan de slag, als thuis. Om de beste resultaten te behalen, gaan we verder dan jou alleen oefeningen te geven. Ons Leefstijl Programma is gebaseerd op drie pijlers om jouw leven structureel te verbeteren:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Ga jij de uitdaging aan?

Met oefeningen conditie op peil brengen? Dat werkt alleen als jij er vol voor gaat en continue je lichaam prikkelt. Vind je dit lastig? Hier komen wij om de hoek kijken. Onze personal trainer daagt jou uit om telkens net even jouw grens over te gaan. Door steeds een stapje verder te gaan, kan jouw lichaam meer en meer aan. Dit merk je niet alleen tijdens het sporten, maar heel de dag door.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen