Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Conditie en krachttraining

diëten vijf soorten

Conditie en krachttraining

Heb jij als doel om sterker te worden? Je beter in je lichaam te voelen? Wil jij trots zijn op het lichaamspostuur dat je hebt of misschien wel wat stress en spanning kwijt raken? Dan kan je bij Personal Fitness Nederland aan de slag en krijg je een personal trainer die jou zal helpen in behalen van je doelstellingen. Al 15000 sporters hebben de methode die Personal Fitness Nederland hanteert doorlopen en zijn er beter uitgekomen op het gebied van conditie en krachttraining. Dit komt door de persoonlijke begeleiding die aangeboden wordt in studio’s bij jou in de buurt.

Trainingswijze

Met functioneel fitnessmateriaal en regelmatig trainen onder de juiste begeleiding wordt je lichaam sterker en fitter. In een privésfeer ga jij aan de slag met je eigen coach die je zal helpen en bijstaan gedurende de trainingen. Naast krachttraining en conditie krijg je ook beweeg- en voedingsschema’s mee samen met mindset coaching, zodat jij weet hoe jij je sportieve doelen kan bereiken. Immers draait opbouw van spiermassa niet alleen om het trainen van de spieren, maar tevens om rust en herstel.

Succesformule

Het programma dat gehanteerd wordt door personal trainers bestaat uit drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Van je personal trainer krijg je de juiste voedingstips en opbouwende trainingsschema’s zodat je de spieren in je lichaam op de juiste manier opbouwt. Je hebt binnen ons programma bovenal de mogelijkheid om je sportieve doelen te verwezenlijken op het gebied van conditie en krachttrainen!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen