Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Complete sportschool te koop

Complete sportschool te koop

Wij hebben een complete sportschool te koop. Lijkt het je leuk om als zelfstandig fitnessinstructeur aan de slag te gaan? Dan tref jij het, want dan kun je zeker bij ons terecht. Sporten is uiteraard zeer goed voor de gezondheid. Zowel voor de fysieke gezondheid alsook voor de mentale gezondheid. Het is goed voor je lichaam en het verlaagt het risico op ernstige ziektes. Tegelijkertijd zorgt regelmatig sporten er ook voor dat stress reduceert en je hebt minder kans op een burn-out. Er zijn dus zeer veel fijne voordelen van sporten en daarom kan leuk zijn om als fitnessinstructeur aan de slag te gaan om dit gezamenlijk te realiseren met klanten.

Complete sportschool goedkoop te koop

Wij hebben dus een complete sportschool goedkoop te koop. Je kunt dan als franchise ondernemer onder onze vlag aan de gang. Dit betekent dat je veel zelfstandigheid hebt, maar gelijktijdig wel onze cultuur onderstreept. Wij gaan graag nauwe, informele relaties met onze klanten aan. Dit begint allemaal met een intakegesprek en vervolgens worden de verschillende doelen in kaart gebracht. Op basis daarvan worden concrete plannen opgesteld om op die manier de beste resultaten te bewerkstelligen. Dit begint dus allemaal al met een goede samenwerking. Daar wordt het fundament gelegd.

Te koop complete sportschool

Te koop complete sportschool! Voor meer informatie over het kopen van een sportschool kun je eens een kijkje nemen op onze website. Daar vind jij ook de mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Het werk als fitnessinstructeur geeft in ieder veel voldoening. Het is zeer uitdagend en gezamenlijk met de klanten werk jij naar concrete doelen toe. Het geeft ook veel voldoening, want ze zullen je zeer dankbaar zijn wanneer deze doelen eenmaal zijn bereikt. Om meerdere redenen is het dus zeer aantrekkelijk.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen