Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Coaching van kind als ondersteuning bij ontwikkeling

diëten vijf soorten

Coaching van kind als ondersteuning bij ontwikkeling

Ben je op zoek naar coaching voor je kind om een goede fysieke ontwikkeling mogelijk te maken? Meld dan je kind aan voor het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland. Hier krijgt je kind support van een ervaren coach op gebied van fitness oefeningen en mentale mindset. Voor geschikte sport coaching van kinderen kies je voor begeleiding van onze professionele coach. Deze kan de juiste persoonlijke sport coaching aan je kind geven, om de beste start in ontwikkeling te maken. Je kind zal zich zelfverzekerd voelen en bewust zijn van fysieke vaardigheden. Dit draagt bij aan een effectieve mentale gezondheid.

Gericht support volgens pijlers

Persoonlijke sport coaching van een kind geeft de juiste aanmoediging om lekker in beweging te komen. Het kind leert dat het fysiek in staat is om bepaalde oefeningen uit te voeren en dit doet wonderen voor de mindset in het opgroeien. Pijlers binnen onze Fit for Life methode zijn niet voor niets:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Neem deel aan coaching

Sport coaching van kinderen kun je het beste uitbesteden aan een professionele coach. Door vakkennis weet onze personal coach precies welke oefeningen geschikt zullen zijn om de juiste coaching aan een kind te beiden. Neem deel aan coaching van een kind en zie hoe dit bijdraagt aan een verbeterd zelfbeeld. Het kind zal zich snel een stuk beter in zijn vel voelen zitten. Daarnaast ondersteunt geschikte voeding dit bemoedigende proces in de ontwikkeling van kinderen.

Gratis Proefweek

 

 

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen