Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Coach een kind en bemerk de voordelen

diëten vijf soorten

Coach een kind en bemerk de voordelen

Een goede coach voor je kind weet precies welke voordelen de juiste beweging zal hebben op de fysieke ontwikkeling van het kind. Een sportcoach voor je kind zal een schema aan oefeningen opstellen, waarmee het kind aan de slag kan. Uiteraard zal dit geheel zijn afgestemd op de lichamelijke ontwikkeling, zodat er geen onnodige overbelasting optreedt. Het kind leert herkennen hoeveel plezier bewegen geeft en welke positieve invloed dit heeft op het mentale zelfbeeld. Een goede persoonlijke sportcoach voor je kind vind je bij Personal Fitness Nederland. In één van onze 80 studio’s in Nederland kun je terecht voor deskundig support in sporten voor kinderen.

Gouden formule in coaching van kinderen

Als sportcoach van je kind zal de persoonlijke trainer het Leefstijl Programma met Fit for Life methode hanteren. Hierbij is de aandacht gericht op het bevorderen van fysieke en mentale gezondheid, in combinatie met een goed voedingspatroon. Drie pijlers zijn hierin kenmerkend:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Sporten met kinderen

De persoonlijke sportcoach van je kind stelt een trainingsschema voor je kind op, zodat de motoriek van het kind optimaal gestimuleerd wordt. Het kind leert hierdoor op een juiste manier te bewegen en ontwikkelt een gevoel van zelfvertrouwen. De coach van je kind zal volledige aandacht geven aan de ontwikkeling van het kind, zodat de oefeningen optimaal zijn afgestemd. Ben jij op zoek naar een coach voor je kind? Kies dan voor een personal trainer bij Personal Fitness Nederland.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen