Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Burn-out klachten opvangen met professionele training

Burn-out klachten opvangen met professionele training

Ervaar je burn-out klachten en wil je professionele begeleiding om meer in beweging te komen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Hier kun je deelnemen aan ons Leefstijl Programma, waarbij je in contact wordt gebracht met jouw persoonlijke coach. Deze werkt volgens de Fit for Life methode, die zowel op fysieke begeleiding als mentale inspiratie gericht is. Waar beweging voor jouzelf mogelijk minder aantrekkelijk lijkt, kan een coach je net die aanmoediging geven die nodig is om burn-out klachten te verminderen. Ook om burn-out klachten te voorkomen, helpt de support van onze ervaren coaches je op weg.

Burn-out klachten verminderen

In een functionele studio werk je samen met jouw coach aan jouw burn-out klachten. Zo hoef je niet zelf over een drempel heen, maar kun je aan de hand van een trainingsschema werken aan burn-out klachten. Je ontvangt betrokken support, aangezien er volgens een gouden formule met drie pijlers wordt gewerkt:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Gesteund bij burn-out klachten

Zeker met burn-out klachten wil je de juiste begeleiding van iemand die weet waar je mee kampt. Jouw coach gaat met je in gesprek om alle klachten helder te krijgen. Ook om burn-out klachten in de toekomst te voorkomen, zullen de oefeningen je helpen. Er wordt gewerkt aan een positieve mindset, zodat je beter in balans blijft en je burn-out klachten zullen afnemen. Voor professioneel support bij burn-out klachten meld je je aan voor personal coaching.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
3 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen