Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Jouw coach adviseert over bloeddrukverlagende thee

Jouw coach adviseert over bloeddrukverlagende thee

Persoonlijke coaching kan jou helpen bij het behalen van doelstellingen op gebied van fysieke kracht en mentale gezondheid. Ook bij klachten als een hoge bloeddruk biedt een personal coach uitkomst. Met de juiste adviezen rondom fitness oefeningen, mindset bevordering en voedingspatronen zul je een duidelijke verbetering bemerken. Jouw coach kan bijvoorbeeld adviseren over bloeddrukverlagende thee, zodat je bloeddruk verder verlaagt. Thee die bloeddrukverlagend werkt kan dienen als effectieve ondersteuning tijdens het coaching traject. Gecertificeerde coaches bij Personal Fitness Nederland zijn op de hoogte van de werking van bloeddrukverlagende, gezonde thee en gaan hierover graag met je in gesprek.

Thee met bloeddrukverlagend effect

In het Leefstijl Programma volg je de Fit for Life methode, die een verband legt tussen het lichaam en de geest tijdens het coachen. Zo is er aandacht voor het aanleren van een gezonde mindset, in combinatie met fitness oefeningen. Ook advies over voeding behoort thuis in deze gouden formule:

  • Voeding
  • Bewegen
  • Mindset en Coaching

Bloeddrukverlagende thee op advies

Bloeddrukverlagende, gezonde thee kan helpen om je bloeddruk onder controle te krijgen. Naast ander voedingsadvies gaat jouw personal trainer met jou aan de slag met fitness oefeningen in één van onze studio’s. De 1-op-1 sessies zijn bedoeld om je de juiste support te bieden, die nodig is om je bloeddruk te verlagen. Voor thuis wordt het aangeraden om bloeddrukverlagende thee te kopen, zodat je ook daar met het programma actief bezig blijft. Start met coaching en leer over gezonde voeding.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen