Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Verkies je bloeddrukverlagende medicijnen boven voedingsadviezen?

diëten vijf soorten

Verkies je bloeddrukverlagende medicijnen boven voedingsadviezen?

Als je last hebt van een hoge bloeddruk, dan liggen bloeddrukverlagende medicijnen waarschijnlijk het meest voor de hand. Toch zijn er voldoende andere mogelijkheden, die bijdragen aan het verbeteren van je gezondheid. Naast medicijnen die een bloeddrukverlagende werking hebben, kun je je ook laten adviseren over gezonde voeding met eenzelfde effect. Uiteraard werken snel bloeddrukverlagende medicijnen effectief wanneer de nood hoog is. Met continue coaching bereik je echter vaak een meer stabieler resultaat. Bij Personal Fitness Nederland werken gecertificeerde coaches die graag met jou alle verwachtingen overtreffen. Van meten tot verbeteren word je aangemoedigd om je gezondheid op peil te krijgen met eigen fysieke kracht en een positieve mindset.

Medicijnen met bloeddrukverlagende werking

Als je gebruik maakt van het Leefstijl Programma dan leer je een geheel nieuwe manier van leven aan, gericht op gezondheid en het verkrijgen van meer levensgeluk. Drie kenmerkende pijlers vormen de richtlijnen van adequaat support door onze coaches:

  • Voeding
  • Beweging
  • Coaching van mindset

Medicijnen of voeding

Snel bloeddrukverlagende medicijnen kunnen je go-to oplossing zijn, echter zul je bemerken dat met gerichte coaching ook uitstekende resultaten zijn te behalen. Onze coaches hebben kennis van zaken en kunnen je alternatieven aanbieden, waarbij je geheel op eigen kracht werkt aan een gezonde lichaam en geest. Naast bloeddrukverlagende medicijnen biedt jouw coach ook voedingsadviezen, over voeding met eenzelfde bloeddrukverlagend effect. Zo leer je wat eventuele alternatieven op bloeddrukverlagende medicijnen kunnen zijn, waar je zelf zonder bijwerkingen mee aan de slag kunt.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen