Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Coaching volgen het Leefstijl Programma vervangt bloeddrukverlagende medicatie

diëten vijf soorten

Coaching volgen het Leefstijl Programma vervangt bloeddrukverlagende medicatie

Als je op zoek bent naar een goed alternatief op bloeddrukverlagende medicatie, dan is coaching bij Personal Fitness Nederland zeker de beste optie. Waar je met snel bloeddrukverlagende medicatie goede resultaten op de korte termijn behaalt, doet dit weinig ter verbetering van je algehele gezondheid. Met coaching volgens het Leefstijl Programma zorg je ervoor dat je gezondheid op zowel fysieke als mentaal niveau met sprongen vooruitgaat en dat je bloeddruk stabiel wordt. Er is zo geen directe noodzaak meer voor efficiënt bloeddrukverlagende medicatie, aangezien je bloeddruk niet snel meer hoger uitslaat.

Geen noodzaak voor snel bloeddrukverlagende medicatie

Coaching in één van onze studio’s bied je de mogelijkheid om functioneel aan je gezondheid te werken. Aangezien je meer bent dan enkel je fysieke welzijn, wordt er ook aandacht besteed aan mentale mindset en voeding. Dergelijke pijlers verlagen de noodzaak tot het nemen van efficiënt bloeddrukverlagende medicatie:

  • Voeding
  • Sportieve beweging
  • Coaching in mindset

Werken aan gezondheid

Personal Fitness Nederland biedt een fitnessprogramma volgens de Fit for Life methode, die het welzijn van mensen vooropstelt. De noodzaak voor bloeddrukverlagende medicatie wordt weggenomen door fitness oefeningen, mentale coaching voor een positievere mindset en voedingsadviezen. Met functioneel fitnessmateriaal train je wekelijks met jouw coach aan het verbeteren van je gezondheid en zal je bloeddruk stabieler worden. Je zult snel een transformatie zien in je gezondheid, waardoor bloeddrukverlagende medicatie minder nodig is. In 1-op-1 sessies evalueer je je vorderingen in het verlagen van je bloeddruk.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen