Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bloeddruk verlagende producten versus sporten

diëten vijf soorten

Bloeddruk verlagende producten versus sporten

Kies jij liever voor bloeddruk verlagende producten of geef je de voorkeur aan sporten met een coach. Bij Personal Fitness Nederland kun je met de laatste optie aan de slag. Elk van onze 80 vestigingen hebben coaches in dienst, waarbij jij je kunt aanmelden. Je neemt zo deel aan het Leefstijl Programma dat gericht is op het verbeteren van jouw persoonlijke gezondheid. Uiteraard zijn er tal van producten die bloeddruk verlagend werken en worden aangeraden om je te helpen bij jouw bloeddrukproblemen. Toch hoeft dit lang niet het eerste redmiddel te zijn. Jouw coach zal bij bloeddruk producten de verlagende werking uitleggen en de invloed van sporten op jouw gezondheid als alternatief kunnen voorleggen.

Producten die bloeddruk verlagend werken

Regelmatig sporten heeft eenzelfde werking als bloeddruk verlagende producten. Ook door fysieke inspanning zal hoge bloeddruk immers significant dalen en hoef je geen medicijnen meer te slikken. Onze coaches hebben volledige aandacht voor jouw gezondheid en coachen volgens een drietal pijlers:

  • Voedingsadviezen
  • Beweging en sport
  • Mentale coaching

Sporten voor genezing

Als je benieuwd bent hoe sporten net als bloeddruk producten een verlagende werking op de bloedruk uitoefent, kom dan zeker in contact met één van onze ervaren coaches. We helpen je graag op weg naar een gezonde leefstijl en hanteren hierbij de Fit for Life methode. Zowel op fysiek als mentaal vlak ben je verzekerd van gepaste aanmoediging en verandering van perspectief. Ga lekker sporten en ervaar het voordeel boven bloeddruk verlagende producten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen