Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bloeddruk verlagend eten draagt bij aan verbetering van gezondheid

diëten vijf soorten

Bloeddruk verlagend eten draagt bij aan verbetering van gezondheid

Bij hoge bloeddruk denk je mogelijk niet direct aan voedsel, toch kan bloeddruk verlagend eten bijdragen aan herstel in gezondheid. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland zijn gecertificeerd en bekend met het idee dan eten bloeddrukverlagend kan werken op de bloeddruk. Het is dus zeker aan te raden om bloeddrukverlagend, gezond eten te nuttigen. Onze coaches kunnen jou adviseren over welke voeding hiervoor het meest resultaat geschikt is. Alle informatie over bloeddruk verlagend eten zal met je worden gedeeld, zodat je jouw gezondheid in balans kunt brengen. Meld je aan voor het Leefstijl Programma en ontdek wat een nieuwe leefstijl voor jou kan betekenen.

Eten met bloeddrukverlagend effect

Regelmatig sporten zorgt ervoor dat een hoge bloeddruk afneemt. Echter begrijpen we bij Personal Fitness Nederland dat er nog meer nodig is om werkelijk resultaat te zien. Aandacht voor zowel het fysieke aspect als de mindset zorgt voor een algehele verbetering in gezondheid en bovendien een verhoogde motivatie om met het fitnessprogramma aan de slag te gaan. Drie pijlers die worden gehanteerd:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching in bloeddruk verlagend eten

Advies over bloeddrukverlagend, gezond eten is onderdeel van de omvangrijke coaching die je krijgt als je meedoet met het Fit for Life programma. In wekelijkse sessies met 1-op-1 begeleiding werk je samen aan fitness oefeningen, mindset verbetering en voedingspatronen. Bloeddruk verlagend eten toont je een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden, om jouw gezondheid een positieve boost te geven.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen