Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kies voor een bloeddruk verlagend dieet tijdens coaching

diëten vijf soorten

Kies voor een bloeddruk verlagend dieet tijdens coaching

Bij goede coaching mag advies rondom voeding niet ontbreken. Voor een bloeddruk verlagend dieet neem je contact op met één van onze coaches, zodat dit wordt meegenomen in het coaching traject. Bij Personal Fitness Nederland kun je deelnemen aan het Leefstijl Programma, dat zich richt op mentale en fysieke coaching en voedingsadviezen. Een dieet met een bloeddruk verlagend effect draagt bij aan positieve resultaten als jouw bloeddruk moet verlagen. Onze coaches bieden meer dan enkel fitness support, aangezien ook het belang van mentale bemoediging en aanpassingen in het voedingspatroon wordt onderkend. Een bloeddruk verlagend gezond dieet wordt meegenomen in het behandelplan tijdens coaching.

Een dieet met bloeddruk verlagend eten

Voor advies rondom een bloeddruk verlagend dieet start je met coaching bij één van onze sportscholen in het land. Onze Fit for Life methode staat garant voor goede resultaten, doordat een drietal pijlers de focus bepaalt:

  • Advies over voeding
  • Beweging
  • Mindset Coaching

Een bloeddruk verlagend gezond dieet wordt ingezet als één van de manieren om succes te behalen. Onze aandacht ligt bij het realiseren van verbetering in gezondheid en het vinden van levensgeluk voor onze klanten. Aangezien het denken een uitwerking heeft op het behalen van fysieke doelstellingen, zul je ook op mindset worden gecoacht. Bovendien wordt een bloeddruk verlagend dieet ingezet om resultaat te garanderen. Tijdens 1-op-1 sessies worden de effecten besproken en bijgesteld, zodat jouw bloeddruk kan verlagen en jij gezonder in een gelukkig leven komt te staan.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen