Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bloeddruk verlagen met tips van een gezondheidscoach

diëten vijf soorten

Bloeddruk verlagen met tips van een gezondheidscoach

Bij Personal Fitness Nederland krijg je personal coaching in de ruimste zin van het woord. Samen met één van onze ervaren coaches ga je jouw bloeddruk verlagen met tips en adviezen rondom voeding, fitness oefeningen en mentale mindset. Handige tips om de bloeddruk te verlagen zijn zeker welkom als je last hebt van een te hoge bloeddruk. In 1-op-1 coaching sessies stelt jouw coach een behandelplan op, vol tips om de bloeddruk te verlagen. Uiteraard ontvang je ook adviezen voor een geheel nieuw voedingspatroon. Met het Leefstijl Programma krijg je een volledig pakket aan steun en aanmoediging om snel jouw bloeddruk te verlagen.

Bloeddruk verlagen, tips voor thuis

Naast oefeningen die je samen met je coach oefent in onze studio’s, krijg je ook waardevolle ‘bloeddruk verlagen’ tips. Naast fysieke inspanning zijn er namelijk nog andere aspecten die bijdragen aan het verlagen van de bloeddruk. Om de coaching volledig aan te bieden, werken onze coaches volgens een gouden formule, waarbij de volgende pijlers worden aangehouden:

  • Beweging en inspanning
  • Voeding
  • Mentale mindset en coaching

Handige tips voor verlagen van bloeddruk

Wil je om de bloeddruk te verlagen, tips voor thuis? Bespreek dit dan ook zeker met jouw personal trainer. Er is namelijk ook voldoende wat je zelf thuis kunt doen om jouw doelstellingen nog meer kracht bij te zetten. ‘Bloeddruk verlagen’ tips zijn divers en richten zich zowel op fysieke uitdagingen als op mentale mindset om zo de beste resultaten te behalen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen