Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bloeddruk verlagen met medicatie of andere methodes

Bloeddruk verlagen met medicatie of andere methodes

Je kunt je bloeddruk verlagen met medicatie of andere methodes zoeken. Uiteraard draagt medicatie bij aan bloeddruk verlagen, echter geeft het geen blijvende oplossing of stabiliteit in gezondheid. De coaching bij Personal Fitness Nederland is erop gericht om juist een ware transformatie te bewerkstelligen, zodat hoge bloeddruk minder snel zal optreden. Je kunt ervoor kiezen om je bloeddruk snel te verlagen met medicatie, echter is dit een kortetermijnoplossing. Onze coaches werken samen met jou aan blijvende resultaten en een algehele verbetering van je gezondheid voor meer levensgeluk.

Medicatie voor bloeddruk verlagen

Je bloeddruk verlagen met medicatie kan nodig zijn als je bemerkt dat je last hebt van een hoge bloeddruk. Coaching in één van onze studio’s bied je echter een oplossing voor de langere termijn. Coaching bij Personal Fitness Nederland is namelijk nog veel meer en we kenmerken ons support door een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Alternatieven met effect

Je bloeddruk snel verlagen met medicatie kan een enige toevlucht zijn, echter is er meer mogelijk om je gezondheid stabiel te krijgen. Wekelijks kom je samen met jouw coach en werk je aan een geheel nieuwe leefstijl, volgens het Leefstijl Programma met Fit for Life methode. In plaats van je bloeddruk verlagen met medicatie bouw je een sterk lichaam op en word je mindset met aanmoediging een stuk positiever. Goede voeding zorgt voor een stabieler niveau in je bloeddruk en geeft weerstand tegen stress en spanningen van buitenaf.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
52 minuten geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen