Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bloeddruk omlaag krijgen met sport en fitness

diëten vijf soorten

Bloeddruk omlaag krijgen met sport en fitness

Om jouw bloeddruk omlaag te krijgen, is het belangrijk dat je voldoende beweging krijgt. Spanningen of stress zorgen ervoor dat de bloeddruk oploopt en passiviteit houdt dit vast in je lichaam. Onze coaches zijn gecertificeerd en hebben kennis over fitness en de uitwerking van sport op het lichaam en de mentale gezondheid. Het omlaag krijgen van je bloeddruk bereik je door te starten met het Leefstijl Programma bij Personal Fitness Nederland. Zo ontvang je de juiste support en weet je welke oefeningen zullen bijdragen aan herstel van gezondheid. Op de stelling: ‘Hoe de bloeddruk omlaag krijgen?’, kan jouw personal coach gericht antwoord geven. In 1-op-1 sessies krijgt jouw situatie alle aandacht die het verdient en zul je snel verbetering bemerken.

Omlaag krijgen van bloeddruk

Met de Fit for Life methode die sturing geven aan coaching sessies met jouw personal trainer, ben je verzekerd van aandacht, persoonlijke zorg en bemoediging om de beste resultaten te behalen. Jouw bloeddruk omlaag krijgen wordt een doelstelling op zichzelf en krijgt de volle aandacht. Drie pijlers die hierin doorslaggevend zijn:

  • Voeding
  • Beweging door oefeningen
  • Mentale coaching

 

Hoe de bloeddruk omlaag krijgen? Dit vraagstuk wordt meegenomen in het behandelplan dat je samen met jouw coach opstelt bij Personal Fitness Nederland. De fysieke en mentale gezondheid wordt in balans gebracht met oefeningen in de fitness en mentale coaching voor een gezonde mindset. Er zullen goede resultaten behaald worden om de bloeddruk omlaag te krijgen, voor persoonlijk welzijn.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen