Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bloeddruk omlaag door paracetamol of aanpassingen in voedingspatroon?

diëten vijf soorten

Bloeddruk omlaag door paracetamol of aanpassingen in voedingspatroon?

Bij een hoge bloeddruk kun je kiezen voor verschillende oplossingen, namelijk: bloeddruk omlaag door paracetamol of aanpassingen in je voedingspatroon. Het is zeker mogelijk om door paracetamol je bloeddruk omlaag te krijgen, echter zit je dan toch aan medicijnen vast en wordt je gezondheid zelf niet beter. Met coaching bij Personal Fitness Nederland werk je aan effectieve manieren om je bloeddruk te verlagen op eigen kracht. Waar je anders je bloeddruk snel omlaag krijgt door paracetamol, leer je hier door de Fit for Life methode een gezonde leefstijl aan. Ook daardoor zal je bloeddruk kunnen verlagen en zelfs stabiel blijven. Je krijgt door ons een ervaren coach aangewezen die met jou mogelijkheden bespreekt en van meten tot verbeteren support biedt op fysiek en mentaal vlak.

Bloeddruk snel omlaag met paracetamol

Onze coaches bieden zoveel meer dan enkel oefeningen, die je in onze functionele ruimte uitvoert. In plaats van de bloeddruk omlaag door paracetamol, toont jouw coach het belang van fysieke inspanning, mentale focus en gezonde voeding. Het coaching traject volgt een drietal pijlers die effectief helpen om de bloeddruk te verlagen:

  • Beweging
  • Coaching van mindset
  • Voeding

Coaching of medicijnen

Ondanks dat paracetamol de bloeddruk omlaag krijgt, kom je ook met goede voeding een heel eind. Ontvang deskundig voedingsadvies van onze coaches en werk aan een gezonde leefstijl. Gaat jouw bloeddruk omlaag door paracetamol? Door coaching met regelmaat zul je meer langdurige resultaten behalen en trots zijn op eigen prestaties.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen