Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training met binnen sporten

Personal training met binnen sporten

Samen met een coach kun je een trainingstraject opstarten om effectieve oefeningen te doen bij binnen sporten. Sporten binnen geeft ruimte voor een heel ander slag oefeningen dan wanneer je buiten aan de slag gaat. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland geven optimale begeleiding bij het opstellen van trainingsschema’s voor sporten in een binnenruimte. In wekelijkse sessies kom je samen en bespreek je hoe de oefeningen gaan en wat er eventueel kan worden bijgesteld om nog betere resultaten te behalen. Ons Leefstijl Programma richt zich op een drietal pijlers voor zorgvuldig support:

  • Beweging
  • Voeding
  • Mindset en Coaching

Sporten, binnen met fitnessmateriaal

In meer dan 80 vestigingen kun je terecht voor een trainingstraject en profiteer je van sporten in een binnenruimte. Binnen sporten doe je onder begeleiding van ervaren coaches, waarbij je gebruik maakt van ons functioneel fitnessmateriaal. Op professionele wijze krijg je fitness oefeningen onder de knie en werk je toe aan een verbeterde fysieke en mentale gezondheid. Er is volop aandacht voor je mindset en waar nodig helpen jouw coaches om een positievere kijk op het leven te krijgen. Volg onze Fit for Life methode en ontdek hoe sporten een uitwerking heeft op zowel je fysieke als geestelijke welzijn.

In een binnenruimte sporten

Binnen sporten kan in één van onze ruim 85+ vestigingen door het land, waar je direct kunt starten met professionele coaching. Wen jezelf effectieve oefeningen aan en jouw doelstellingen liggen een stuk dichter binnen handbereik. Met 100% resultaatgarantie.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen