Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Beweging, gezonde voeding en de juiste mindset met je eigen personal coach

Beweging, gezonde voeding en de juiste mindset met je eigen personal coach

Bij Personal Fitness Nederland werk je samen met een personal coach richting het bereiken van je doelen. Wij geloven dat iedereen een gezonder, fitter gelukkiger leven kan leiden als je daar de juiste tools voor krijgt aangereikt. En dat is precies wat wij doen en waar we naar streven. Iedereen die bij ons binnen komt krijgt en persoonlijke coach aangewezen en een op maat gemaakt plan. Samen met je coach ga je aan de slag tot je tevreden bent. Vanaf dat moment zorgen we ervoor dat je nooit meer terugvalt in je oude gewoonten en de rest van je leven fitter, energieker en gelukkiger bent.

Je personal coach en de drie pijlers

Iedereen krijgt bij ons een persoonlijk fitness plan waarin je samen met je coach aan je doelstelling werkt. Om dat te doen hanteren we drie pijlers en deze drie pijlers zijn voor iedereen die aan het Fit for Life programma meedoet hetzelfde:

  • Beweging
  • Gezonde voelding
  • Mindset coaching

Een complete maar persoonlijke aanpak

Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij ons een persoonlijk plan krijgt en dat we een totaaloplossing aanbieden waarmee iedereen zijn of haar slechte gewoonten kan aanpakken en veranderen. Van je personal coach krijg je alle tools die je nodig hebt om te transformeren naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Dit programma is zo succesvol dat wij iedereen een 100% resultaatgarantie aanbieden. Kom kijken in de Personal Fitness Nederland studio en jouw woonplaats, waar wij helpen levens te veranderen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Wat zijn dynamische stretches
Maak jezelf fysiek én mentaal sterker door wandelen in de natuur
8 tips om een ochtendmens te worden en je fitter te voelen!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen