Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bewegen tegen stress door support van personal coach

Bewegen tegen stress door support van personal coach

Door te bewegen tegen stress, zul je sneller positieve resultaten zien. Door tegen stress te bewegen maak je endorfine aan, wat ervoor zorgt dat je minder belast blijft door stressvolle gevoelens. Je lichaam kan ontspannen en spanning juist loslaten, waardoor je fysiek sterker en gezonder blijft. Een personal coach bij Personal Fitness Nederland gaat met jou aan de slag om de beste resultaten te behalen en persoonlijke doelstellingen vast te leggen. Naast beweging is er aandacht voor de juiste mentale mindset en ontvang je bovendien adviezen rondom voeding. Bewegen tegen stress in een sportschool geeft je die extra motivatie die nodig is om jouw focus gericht te houden op gezondheid en geluk.

Tegen stress bewegen geeft resultaat

In een vrijblijvend gesprek worden alle doelstellingen uitgebreid met je besproken. Een persoonlijk Leefstijl Programma kan vervolgens samen worden opgesteld om te bekijken het bewegen tegen stress kan worden geïmplementeerd in een doeltreffend schema. De Fit for Life methode richt zich op een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Effectief bewegen tegen stress

Bewegen tegen stress in een sportschool helpt om op juiste wijze je lichaam te trainen. Tegen stress bewegen hoeft geenszins een zware opgave te zijn. Met functioneel fitnessmateriaal kom je een heel eind en kun je jouw lichaam optimaal trainen. Jouw coach werkt persoonlijk, resultaatgericht en met aandacht aan het realiseren van gestelde doelstellingen. Gedurende het gehele proces moedigt jouw coach je aan om te bewegen tegen stress.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
30 januari 2023
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen