Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Beginnen met sporten is een kwestie van doen

Beginnen met sporten is een kwestie van doen

Ook al zijn we als trainers iedere dag bezig met bewegen en sporten, we zijn de eersten die toegeven: starten met sporten is lastig. We zijn er allemaal ooit mee begonnen en stonden toen ook niet meteen vanaf de eerste dag te juichen. Maar we weten nu hoe goed het voelt. En we zien hoe fantastisch onze klanten het vinden als ze even bezig zijn en de eerste doelen behalen… Beginnen met sporten is een kwestie van doen.

Met de persoonlijke begeleiding van onze personal trainers zul je al snel verandering zien. Onze kracht ligt namelijk niet alleen bij onze specialistische kennis, maar tevens in onze jarenlange ervaring en het samen aan de slag gaan met het behalen van jouw doelstellingen. Je hebt dus het hele traject iemand aan je zijde om je te begeleiden. Noem ons ‘je sportmaatje’, ‘beste vriend(in)’ of ‘goede buur waar je altijd van op aan kan’, maakt niet uit, we staan voor je klaar!

Starten met sporten moet vooral leuk zijn

Als je eenmaal gaat beginnen met sporten, speelt er nog iets anders een belangrijke rol. Het moet namelijk ook fun zijn! Anders dan gooi je na een paar weken de handdoek al in de ring en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zijn van mening dat het inzetten van een goede begeleiding en een persoonlijke aanpak direct vanaf het begin, meespelen bij het uiteindelijk succes. Onze trainers bekijken dus meteen vanaf de eerste kennismaking heel goed naar waar je van houdt en wat je wil bereiken.

Train je liever 1-op-1 of in een groep? Moet je conditie beter of wil je afvallen? Is er sprake van een blessure of wil je fit blijven tijdens zwangerschap? We kunnen zelfs samen werken aan het verminderen van stress. Een goede intake is dus de onmisbare basis voor de slagingskansen. Al je antwoorden nemen we mee in onze aanpak op maat als je besluit om te gaan starten met sporten.

Beginnen met sporten is voor iedereen een challenge

Voor sommige mensen die willen starten met sporten werkt een challenge het beste om de eerste stap te maken. Nou, dan ben je bij Personal Fitness Nederland absoluut aan het juiste adres! We houden namelijk wel van een leuke uitdaging, zeker als we je daarmee kunnen motiveren om alles uit jezelf te halen en je gaat beginnen met bewegen. Neem bijvoorbeeld onze ‘Back in Shape Challenge’, waarbij we vrouwen uitdagen om in 6 weken tijd een slanker en fitter lichaam te behalen.

Deze challenge is heel populair en zit meestal zo vol, dus schrijf je snel in als je interesse hebt. Zo organiseren we regelmatig leuke programma’s waar je aan mee kunt doen. Een challenge geeft een leuk competitiegevoel en hierdoor zien we regelmatig dat onze sporters zichzelf verrassen! Maar challenge of niet, eigenlijk geldt voor iedereen die gaat beginnen met sporten dat hij of zij een uitdaging met zichzelf aangaat.

De grootste hobbel heb je al overwonnen als je hier contact opneemt met de dichtstbijzijnde vestiging. Dat is de eerste stap in de goede richting. Vanaf dat moment doen we het samen en helpen we je graag bij het behalen van als je doelstellingen, we gaan ervoor!|

 

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen