Blog 4: Beginnen met sporten is een kwestie van doen

Ook al zijn we als trainers iedere dag bezig met bewegen en sporten, we zijn de eersten die toegeven: starten met sporten is lastig. We zijn er allemaal ooit mee begonnen en stonden toen ook niet meteen vanaf de eerste dag te juichen. Maar we weten nu hoe goed het voelt. En we zien hoe fantastisch onze klanten het vinden als ze even bezig zijn en de eerste doelen behalen… Beginnen met sporten is een kwestie van doen.

Met de persoonlijke begeleiding van onze personal trainers zul je al snel verandering zien. Onze kracht ligt namelijk niet alleen bij onze specialistische kennis, maar tevens in onze jarenlange ervaring en het samen aan de slag gaan met het behalen van jouw doelstellingen. Je hebt dus het hele traject iemand aan je zijde om je te begeleiden. Noem ons ‘je sportmaatje’, ‘beste vriend(in)’ of ‘goede buur waar je altijd van op aan kan’, maakt niet uit, we staan voor je klaar! 


Starten met sporten moet vooral leuk zijn

Als je eenmaal gaat beginnen met sporten, speelt er nog iets anders een belangrijke rol. Het moet namelijk ook fun zijn! Anders dan gooi je na een paar weken de handdoek al in de ring en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zijn van mening dat het inzetten van een goede begeleiding en een persoonlijke aanpak direct vanaf het begin, meespelen bij het uiteindelijk succes. Onze trainers bekijken dus meteen vanaf de eerste kennismaking heel goed naar waar je van houdt en wat je wil bereiken.

Train je liever 1-op-1 of in een groep? Moet je conditie beter of wil je afvallen? Is er sprake van een blessure of wil je fit blijven tijdens zwangerschap? We kunnen zelfs samen werken aan het verminderen van stress. Een goede intake is dus de onmisbare basis voor de slagingskansen. Al je antwoorden nemen we mee in onze aanpak op maat als je besluit om te gaan starten met sporten.
 

Beginnen met sporten is voor iedereen een challenge

Voor sommige mensen die willen starten met sporten werkt een challenge het beste om de eerste stap te maken. Nou, dan ben je bij Personal Fitness Nederland absoluut aan het juiste adres! We houden namelijk wel van een leuke uitdaging, zeker als we je daarmee kunnen motiveren om alles uit jezelf te halen en je gaat beginnen met bewegen. Neem bijvoorbeeld onze ‘Back in Shape Challenge’, waarbij we vrouwen uitdagen om in 6 weken tijd een slanker en fitter lichaam te behalen.

Deze challenge is heel populair en zit meestal zo vol, dus schrijf je snel in als je interesse hebt. Zo organiseren we regelmatig leuke programma’s waar je aan mee kunt doen. Een challenge geeft een leuk competitiegevoel en hierdoor zien we regelmatig dat onze sporters zichzelf verrassen! Maar challenge of niet, eigenlijk geldt voor iedereen die gaat beginnen met sporten dat hij of zij een uitdaging met zichzelf aangaat.

De grootste hobbel heb je al overwonnen als je contact opneemt met een van onze vestigingen. Dat is de eerste stap in de goede richting. Vanaf dat moment doen we het samen en helpen we je graag bij het behalen van als je doelstellingen, we gaan ervoor!|
 

Wil je meer informatie? 

Vul dan onderstaand formulier in ↓ en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om jouw vragen te beantwoorden. Ook kan de coach een afspraak met je inplannen en je alles vertellen over de gratis proefweek waar je geheel vrijblijvend gebruik van mag maken.

Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezond leven!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum